Автор
Антония Дамянова

Тя роди 11 деца от 8 различни мъже – причината ще ви зашемети (видео)

Сравняват я с актьора и певец Ник Кенън, който има 11 деца от 6 различни жени. Е, при нея е нещо подобно, с тази разлика, че татковците са с двама повече.

Скандалното ѝ майчинство провокира множество негативни коментари в социалните мрежи, където често е обвинявана в безотговорност, алчност и корист.

Нейното име е Фидора. Младата жена е от Мемфис, Тенеси, и често споделя моменти от ежедневието си с 11-те си малчутани в TikTok, където многодетната майка може да се похвали с над 160 хиляди последователи.

Подтикната от множеството критики и осъдителни изказвания за решението си, младата жена решава да обясни причината да се стигне до там да има деца от цели 8 мъже.


"Нека обясня. Ако имаш едно и махнеш едно, получаваш нула, но ако имаш осем и махнеш три, имаш пет. Ако децата ми имат само един баща и той напусне или умре, те ще останат без баща, но ако имам осем и трима напуснат или умрат, децата ми все още имат петима бащи. Всеки може да направи сметката."


Фи, както на галено я наричат, дори разкрива, че възнамерява да не спира до тук и да се сдобие с още рожби. По думите ѝ 11 наследници са малко за нея и със сигурност ще бъде още по-щастлива с много повече. "Искам да имам още 19, за да станат общо 30", категорична е тя.

Потресените от думите и поведението ѝ потребители в TikTok я укоряват и в това, че с големия брой деца се стреми да взима повече пари от държавата. Немалко от тях дори допускат, че тя иска да ражда повече деца с цел да получава и финансова подкрепа от бащите им.

Най-честите изкавания по неин адрес звучат така: "не иска да работи" и "живее от издръжка".

Раздразнена от нападките, многодетната американка отвърна на удара с видео, в което показва съдебни документи, удостоверяващи, че получава само 10 долара месечна издръжка.

@phieudoraa

They are literally my world.

Sunroof


И за да покаже на хейтърите, че приема невъзмутимо атаките им срещу нея, Фи смело отговаря на тях с видеоклипове, на които танцува.

Четете още: Разтърсващата история на една млада ромка, осиновена от американци преди 25 години