Автор
Христина Кирилова

Какво се случва: Сашо Кадиев заплаши Благой

Славата на Благой Георгиев бележи нов апогей, след като фубтолистът се изяви подобаващо в "Сървайвър" и остана последният оцелял. Личният му живот също е обект на интерес от страна на медиите и аудиторията, тъй като той никога не е скучен. Припомняме ви, че докато беше в шоуто, поредната му съпруга, много по-младата от него Поли, обяви, че двамата са пред развод.

Към днешна дата Благо извлича само и единствено ползи от възродената си популярност, като очакваме да го видим и на театралната сцена. Той ще бъде част от постановката "Спанак с картофи" и ще влезе в ролята на самия себе си и ще бъде футболен съдия.

View post on Instagram
 

„Всички футболисти сме актьори на терена, симулираме, к’во ли не правим“, така коментира изненадващия си завой към сцената Джизъса в интервю за „Преди обед“ по bTV.

Постановката ще обиколи театралните зали в страната още това лято, но изглежда тази новина може би е подразнила водещия на "Преди обед" - Александър Кадиев. Той изрази доста хаплив коментар по адрес на Благо:

„Благой Георгиев трябва да е на по-безопасно разстояние от мен, защото разбрах, че ще ми става конкуренция в театъра.

Защо, защо бе хора всички искате да ходите в театъра?! В театъра няма бъдеще, там е без пари, там е за изкуството…“.

View post on Instagram
 

Твърде е вероятно гневът на Кадиев да е породен от факта, че един футболист ще бъде поставен наравно с професионалните актьори.

Четете още: И да си инфлуенсър не е лесно: Алекс Богданска отказала 43 000