Автор
Ива Петрова

Емилия с горчив спомен: Денис Теофиков не е посегнал сам на живота си

Две години след трагичната смърт на младия певец Денис Теофиков фолкдивата Емилия продължава да не вярва, че той е посегнал на живота си.

Изпълнителката има няколко дуета с Денис, който завинаги остана на 21 години. До днес обаче бившата пайнерка продължава да избягва да изразява мнение по темата, за да не се забърква в спекулации. Въпреки това преди броени дни в предаването „Събота вечер” по БНТ Емилия сподели, че не може и не иска да повярва, че „това младо, талантливо момче” може да помисли да се сбогува със света.

View post on Instagram
 

Денис Теофиков загина на 24 октомври 2021г. след падане от седмия етаж на сграда. На погребението на 29 октомври на Цетралните софийски гробища дойдоха да си кажат последно сбогом с младия изпълнител много близки, колеги и почитатели. Многолюдната тълпа го изпрати, но седмици след това продължаваше да се дискутират детайли около трагичния инцидент. Повечето му почитатели вярват във версията, че Денис лично е посегнал на живота си. Не така обаче мисли Емилия.

„Познавах Денис, страшно много време прекарвахме покрай работата. Той обичаше музиката, живота, всичко, което му се случва. Беше безкрайно щастлив и не ми се вярва, че такова младо, хубаво момче може да... даже не искам да повярвам”, отбеляза певицата пред водещия Орлин Павлов. Пред него гя изтъкна, че не е била на мястото на инцидента и не би могла да знае каква е истината. Затова и не иска влиза в предположения. Това, което знае със сигурност е, че се е загубил един голям талант. „Той щеше да бъде една от големите звезди не само в България, но и навън. Той пееше и друга музика”, казва Емилия.

View post on Instagram
 

Емилия носи Денис дълбоко в сърцето си и е щастлива с дуетите, които е направила с него. Тя подчертава, че хората продължават да го слушат още и вярва, че той ще остане завинаги и в техните сърца.

Четете още: Виктор Стоянов си търси ново гадже, отива на поправителен в "Ергенът" 3