Автор
Христина Кирилова

Валерия не е виновна: Евгени ще си остане ерген, вижте заради кого

Евгени Генчев, който уж откри любовта във втори сезон на "Ергенът" изглежда винаги ще има трудности в любовния живот. И зрителите на предаването разбраха причината за това, но чак в последните епизоди, когато всъщност всички видяхме, че животът му не е никак лек.

View post on Instagram
 

Причината за това твърдение е майката на пианиста, която заяви и при разговора си с Елена, и при разговора си с Валерия, че ще бъде основна фигура в живота на Евгени и най-вероятно неговата любима ще бъде на заден план. Тя дори за миг не се притесни, че идеите ѝ всичките ѝ внуци да бъдат кръстени на нея и да живее със сина си и снаха си, звучат меко казано...интересно и определено успя да сплаши Валерия, която пък обаче се оказа жената на сърцето на Евгени.

View post on Instagram
 

Оказа се обаче,че Светла е упражнявала подобно държание върху всички гаджета на сина си и именно тя е причината той да е ерген. И най-вероятно появата на Валерия няма да промени този факт. Дори самият Евгени е признавал, че майка му не е одобрила нито едно момиче в живота му.

Четете още: Хубава, усмихната и пее страхотно: Вижте Мария в "Като лъвовете" (видео)