Автор
Христина Кирилова

Благой си призна: Влюбен съм в дъщерята на Ванко 1

Благой Георгиев и Полина се разведоха едва преди седмици, но бившият футболист вече е на крилете на любовта. За никого не е тайна, че той е страстен почитател на красивите жени, а явно знае и как да ги ухажва, тъй като има не една или две връзки зад гъбра си и цели 4 деца от три различни дами.

Явно мъката му по Полина, за която беше женен само година, но пък тя не го дари с наследник, е приключила и вече гледа напред към светлото бъдеще с дъщерята на добрия му приятел Ванко 1. Самият Благой призна тази сутрин в "На кафе" за увлечението си:

View post on Instagram
 

"Няма да лъжа, наистина супер много харесвам едно момиче... Много съм влюбен в нея! Това е дъщерята на един мой приятел Ванко 1 - Ивана. Момичето е уникално, супер сериозно и отговорно. Знам, че сега след като обявих това в национален ефир, ще се пишат какви ли не глупости, даже вече се и изписаха невярни неща".

View post on Instagram
 

Георгиев не крие, че двамата се запознали покрай посещенията му в денталната клиника, която е собственост на рапъра, който пък преди време е споделил, че не би одобрил връзка между дъщеря му и футболиста. А как ще се развият отношенията им - вероятно ще разберем много скоро.

Четете още: Валерия не е виновна: Евгени ще си остане ерген, вижте заради кого