Автор
Теодор Муховски

Попадение или моден гаф: Вижте новата прическа на Мадона

Мадона не е от хората, които се притесняват от огромни промени в стила си, а в последния си вид певицата е с драстична нова прическа.

64-годишната певица се включи в социалните мрежи, за да зашемети последователите си с новата си визия, като направи крачка встрани от обичайния си стил на кичури.

View post on Instagram
 

Да припомним, че през септември миналата година тя изненада последователите си в TikTok, когато за първи път показа червената си коса, като се отдръпна от русия нюанс, с който феновете ѝ бяха свикнали да я виждат.

Тя отдели време, за да отвърне на критиките към новия си външен вид след тазгодишните награди "Грами" през февруари.

Тогава певицата написа в Instagram: "Вместо да се съсредоточат върху това, което казах в речта си, а именно да благодарят за безстрашието на артисти като Сам Смит и Ким Петрас, много хора предпочетоха да говорят само за моите снимки в близък план, направени с фотоапарат с дълъг обектив от фотограф на пресата, които биха изкривили лицето на всеки!!"

В изявлението си тя отбеляза, че винаги ще бъде себе си, независимо от това какво мислят другите.

А критиките отново дойдоха по-рано този месец, когато тя и Сам Смит пуснаха новината, че ще издадат съвместна песен този месец.

View post on Instagram
 

Парчето се нарича Vulgar и беше пуснато на 9 юни, като първоначално двамата изпълнители го представиха на милионите си последователи в Instagram.

Споделяйки снимка на двойката, облечена в корсети с букви "S&M" отгоре, Мадона написа: "VULGAR.......... нова песен в петък, 9 юни @samsmith".

В собствения си Instagram Сам просто сподели видео с думите "VULGAR" в розово, последвани от датата на излизане на песента.

Съобщението раздели феновете, като някои заклеймиха тоалетите на Сам и религиозните конотации в изпълненията им като "вулгарни".