Автор
Ева Григорова

Нетрадиционният начин, по който Кейт избрала името на принц Джордж

Повечето родители изпитват истинско вълнение при избора на име на първородното си дете.

А за принца и принцесата на Уелс напрежението би трябвало да е било огромно, тъй като освен че са избирали име подходящо за първородния им син, то е трябвало да отива и на бъдещия крал на Великобритания.



Преди почти 10 години се роди най-голямото им дете - принц Джордж, и светът чакаше със затаен дъх да разбере как са решили да го нарекат.

Изглежда обаче, че са намерили нетрадиционно решение на дилемата си благодарение на помощта на тогавашния им домашен любимец - кучето Лупо.

Според The Times двойката е написала всички възможни имена на листчета хартия и ги е поставила на пода в дома си. След това пуснаха английския кокер шпаньол, за да видят към кой лист хартия отиде - и той избрал именно Джордж.

Принц Уилям и Кейт взеха Лупо в дома си през 2012 г. - и той се появяваше на много от официалните снимки на семейството, преди да почине.

След като се сбогуваха с Лупо, кралската двойка приветства ново кученце кокер шпаньол в живота си.

Осиновено от брата на Кейт, Джеймс Мидълтън, кучето на име Орла расте заедно с трите им деца Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.



Този уикенд Джордж, Шарлот и Луи ще се появят на едно от големите кралски събития на годината - Trooping the Colour. Ежегодното събитие отбелязва официалния рожден ден на суверена повече от 260 години.

Сега то ще отбележи 75-ия юбилей на Крал Чарлз. Това ще бъде първият път, когато управляващият монарх ще язди в Trooping the Color от 1986 г., когато кралица Елизабет II язди кон за последно.