Автор
Христина Кирилова

Луиза Григорова: Няма нищо по-красиво от истинското в този пластмасов свят

Луиза Григорова, която несъмнено е една от най-красивите и успели дами в родния шоубизнес, сподели откровено мнението си за филтрите и фалшивата хубост, която се насажда в социалните мрежи.

За целта актрисата сподели две селфита - на първото е използвала един от най-популярните разкрасителни филтри, а на второто е напълно естествена. И да, категорично на втората снимка е далеч по-красива. Луиза сподели дълъг пост, в който окуражава всеки да живеят в реалността и да се стремят към истинското, а не към измислените идеали:

View post on Instagram
 

"Познавате ли това момиче? О, да! Тя е непрекъснато на екрана ви. Тя се вози в скъпи коли, има всичките Шанели, почива на Бали, яде паста и пие вино. Тя изглежда перфектно! Тя е тази, която ви кара да се чувствате несъвършени, дебели, бедни и с със скучен живот. САМО ЧЕ, мили дами и господа, ТЯ не е истинска. Сега плъзнете наляво и вижте :) Това съм аз, без грим и филтър, на 33 години. Никак не е тъпото “перфектна”, но е АЗ и е истинско, а по-красиво от истинското в този пластмасов свят, няма! Призовавам ви, махнете от “приятели” всички, които ви карат да се чувствате не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват. Те живеят много по нещастен живот, опитвайки се да убедят всички и най-вече себе си, че са върха, но когато се погледнат сутрин в огледалото без грим, мигли, екстеншън и филтър, те си знаят истината. Обичайте се! Всички сте красиви".

Четете още: Андреа показа новия си съпруг?