Автор
Христина Кирилова

Есил Дюран зашемети всички с този тоалет на София Прайд (снимки)

Есил Дюран бе гвоздеят на програмата в концерта, с който беше открит тазгодишното издание на София Прайд. Но публиката остана зашеметена не толкова от изпълненията на певицата, колкото от тоалета, за който, сигурни сме, ще се говори дълго време.

Безспорен факт е, че всички изпълнители се стараят да изглеждат максимално провокативни и цветни всяка година на парада, но този път Есил надмина всички със смелото си модно решение. Тя заложи на ярко жълт сет от панталони, бюстие и пухено късо яке. Асболютно всеки детайл от визията на фолкдивата беше в жълт цвят, а смелите изрязани детайли позволиха да покаже перфектното си тяло и най-вече стегнати задни части.

View post on Instagram
 

Не случайно още в старта на кариерата си на фолк изпълнител, Дюран беше първият по-провокативен от към визия артист, с най-изящните тоалети за онова време, като някога за имиджа ѝ се грижеха скандално известните дизайнери Кристина и Константин. Не малко от идеите за визията ѝ бяха и по нейни виждания и решения.

"Нищо не може да спре желанието да застанеш в подкрепа на ЛЮБОВТА! Душите ни нямат пол! Обичайте и бъдете приемащи! Живейте щастливо, цветно и осъзнато!", отправи послание певицата към пубилката.

Четете още: Евгени е в миналото: Елена от "Ергенът" показа новото си гадже?