Автор
Антония Дамянова

Помните ли Ал Бънди от сериала "Женени с деца": Вижте как изглежда той днес (снимки)

Едва ли има зрител у нас, който да не знае кой е Ал Бънди. Той навърши 77 години през април, но продължава да бъде все така харизматичен и обичан.

Едуард Ленард О'Нийл, накратко наричан Ед О'Нийл, е американски актьор, нашумял с незабравимото си превъплъщение в образа на Ал от емблематичния сериал от края на 80-те и 90-те години - "Женени с деца".

View post on Instagram
 

Световноизвестният ситком и симпатичният главен герой, превърнал се в любимец на поколения телемани - Ал Бънди, продължават да вълнуват зрителите от цял свят вече повече от 30 години.

View post on Instagram
 

Великолепният комик остава завинаги в сърцата на почитателите си като онзи синеок чаровник Ал Бънди - бивш играч на американски футбол, който работи като продавач на обувки и прави всичко за своите две деца и мързеливата си и повърхностна съпруга Пеги (в ролята е безупречната Кейти Сейгал), която не пипва нищо в дома си, мисли само за секс и прахосва всички пари само за дрехи.

View post on Instagram
 

За ролята си в "Женени с деца" Ед О'Нийл е номиниран за два Златни глобуса. Актьорът има и номинации за три награди Еми за ролята си на Джей Притчет, която му носи и четири награди на Гилдията на актьорите.

Актьорът често играе полицаи в сериали и филми. Участва и в един епизод на „Осем прости правила“, където се среща с Пеги (в ролята Кейти Сегал, която играе екранната му съпруга Пеги в „Женени с деца“). Играе Джей Причет в комедийния сериал „Модерно семейство“.

На 30 август 2011 г. О'Нийл се сдобива и със собствена звезда на Холивудската алея на славата.

Днес Ед може и да е на 77 години, но сините му очи, които помним от така любимите ни и забавни сериали, са все така добри и покоряващи.

View post on Instagram
 

Четете още: Жена държи Ален Делон като заложник: Децата му подадоха жалба в съда