Автор
Ева Григорова

С бебе на море – къде заведоха децата си най-известните български майки

Вече е мит, че малките бебета не трябва да се водят на море. Въпреки, че все още има хора, които не искат да го правят, заради трудната организация и многото багаж. Освен това те се опасяват, че слънцето е прекалено вредно за малките създания.

В това има логика, но ако се ходи на плаж рано сутрин или привечер, слънцето даже е полезно за тях. Сега ще видите къде избраха да си почиват със своите малки деца нашите родни звезди, творци, актьори и инфлуенсъри.

Започваме с плеймейтката Златка Райкова, която стана майка за втори път през май. Блондинката се наслаждава на слънчева Гърция, като дестинацията е доста популярна – полуостров Халкидики.

View post on Instagram
 

А преди да се пренесе на юг, майката на 3-годишният Благойчо и 2-месечния Карен се похвали със снимки от Созопол. Там семейството се забавляваше в аквапарка.

Шампионката "Мис Силикон" 2013 Джулиана Гани пък е на почивка в Свети Влас заедно с 6-месечния Кай:

View post on Instagram
 

"Кай е щастлив с мама,тате и баба", пише с радост тя под своята снимка.

Актрисата и певица Мона Гочев е майка на две деца за първи път това лято. Тя роди своята дъщеричка Леа в началото на 2023 година. Заедно с 4-годишния си син Никола, 31-годишната Мона се радва на слънцето и свободата на каравана за четвърта поредна година.

View post on Instagram
 


Известната влогърка, инфлуенсър и писател Антоанет Пепе също събира тен на каравана на къмпинг „Градина“. С нея неотлъчно са и трите ѝ деца – Сиена, София и Матиас, най-малкият от тях е на 2 годинки и половина.

View post on Instagram
 



Четете още: Наблюдателни фенове хванаха Дуа Липa да прави секс под душа? (снимка)