Автор
Антония Дамянова

Мъдра и хитра: Двата цитата на Меган, които ѝ донесоха триумф в кралското семейство

Тези две фрази идеално характеризират съпругата на принц Хари и учат на истинска женска хитрост - прочетете ги внимателно!

Меган Маркъл - разведената американка, която се омъжи за най-желания ерген на Британското кралство - принц Хари, със сигурност знае как да накара един мъж да загуби ума си по нея. Разказват се дори легенди за нейната хитрост и женски похвати, с които си служи за постигането на всяка своя цел.

Представяме на вниманието ви двата основни цитата на Меган Маркъл, отнасящи се до любимия ѝ принц Хари, превърнали я в най-успешния пример за мъдра и находчива жена.



Цитат номер 1 за срещата с принц Хари


"Запозна ни общ приятел. Аз съм от Щатите, така че не знаех много как живее кралското семейство. Не знаех много за Хари. Единственото нещо, което попитах моята приятелка, когато тя предложи да ни запознае, беше: "Той добър ли е?". Защото ако не беше мил, нямаше да има смисъл от това запознанство.

С тези думи Меган изпраща съобщение до принц Хари, в което сякаш заявява, че неговата титла, голямо име и финанси нямат значение за нея. Именно този факт издига Меган в очите на Хари, карайки го да прояви интерес към нея. Ето защо, когато общувате с мъж, не трябва да разкривате всичките си карти пред него - нека знае, че единственото нещо, което ви интересува в една връзка, е неговото добро сърце (а не кариера, пари и статус).

Цитат номер 2 за Елизабет II


"Кралицата винаги се е отнасяла много добре с мен. Тя ми направи прекрасен подарък - обеци и висулка, напомни ми за баба ми, винаги беше топла и гостоприемна."

В този случай Меган разкрива, че цени изключително много най-влиятелния член на семейството му. Тя му показва, че уважава кралицата, уважава нейните подаръци и внимание. В този случай примерът на Меган може да се приложи към отношенията със свекървата - не трябва да се спирате на негативните аспекти. Направете като Меган - не забравяйте да покажете възхищение към майката на избраника си или към друг член на семейството му, който е важен за него.

Четете още: Уилям към Чарлз: Махни си вещите от къщата ми и си плати наема