Автор
Антония Дамянова

Мъжете никога няма да забравят жените с тази рождена дата - проверете дали сте сред тях

Всеки мъж в живота си поне веднъж в живота си е срещал жена, която е оставила специална следа в сърцето му - тази, която никога не може да забрави. Възможно ли е да се превърне всяка от нас в такава жена, или трябва да се е родила на точно определена дата? Нумерологът Надежда Смирнова ще ни помогне да отговорим на тези въпроси.

Изненадващо, но според уверенията на Смирнова, за да оставите незаличим отпечатък в душата на един мъж, трябва да сте се родили в конкретен ден. Мнозина дори не знаят, че по рождение са били надарени със сила, способна да упражнява специално влияние върху мъжете. От всички рождени числа най-женствената и привлекателна енергия се разкрива при родените на 3-ти, 6-и, 15-ти, 17-ти и 18-ти.

Нека да разгледаме този тип дами по-отблизо:

3 - Енергия на императрицата, любовницата

Целта на жената, родена на 3-и или 30-и, е да стане императрица, кралица, господарка на живота си. Тя е очарователна, привлекателна, обича да се грижи за себе си, да посещава салони за красота и да пазарува, обича да харчи и печели пари. За нея е важно не само духовното, но и материално, така че винаги се стреми както към духовно извисяване, така и към лукс и комфорт.

Такива жени често заемат ръководни позиции и се чувстват добре във властта. Те винаги имат усет към реда във всичко, независимо дали е у дома, или на работното място. но въпреки цялата им властност те знаят как да бъдат щедри, да правят красиви подаръци. Обичат да даряват другите с грижа и топлина. Това са същите жени, за които е важно гостът винаги да е нахранен. В същото време императрицата не е домакиня. Тя може да е бизнес дам, но също така се грижи за къщата и семейството и обикновено делегира всички домакински задължения.

До такава жена може да стои само мъж, който да отговаря на характера ѝ. За предпочитане е той да бъде император, с когото тази кралица не би искала да се състезава. За такъв мъж притежателката на енергията на числото 3 ще се превърне в истинска муза, ще го подкрепя и вдъхновява по всякакъв възможен начин, осигурявайки му комфорта и щастието, за което винаги е мечтал.

Знаменитости, родени на 3-ти: Анна Уинтур, Кендъл Дженър, Джесика Бийл, Алисия Викандер.
Знаменитости, родени на 30-ти: Моника Белучи, Селин Дион, Гал Гадот, Ана де Армас, Камерън Диас, Марион Котияр, Сесилия Ахърн.


6 - Енергията на любовта, красотата и взаимоотношенията

Основната задача на жените, родени на 6-ти, е да обичат и да бъдат обичани. Те физически имат нужда да дават топлината си на другите, обичат да обичат, да се грижат, да се отдават в отношенията. Но също така за тях е важно чувствата и емоциите им да не са само от тяхна страна, те ценят взаимността. Това са много емоционални жени, които, след като не са получили отговор от партньора си, започват да страдат. Ако се влюбят, губят ума си.

Човек, чийто спътник е роден на 6-и, винаги ще бъде мил, изпълнен с доброта и доволен от партньора си. Това са много безкористни жени, които обичат да помагат на другите. Освен това такива дами са невероятно общителни и контактни, винаги имат огромен брой приятели и познати. Те са душата на компанията, обичат да бъдат център на внимание по време на срещи и партита. Обожават да се забавляват, организират купони, изненади, празници.

Наред с всичко това, собствениците на тази енергия са притежатели на магнетичен и чар и красота, от която е трудно да се откъсне поглед. Имат перфектен вкус, чувство за стил, умение да се представят. Те се заобикалят с красота, винаги имат необичайни декорации и интериорни предмети у дома.

Знаменитости, родени на 6-и: Ирина Шейк, Саша Лус, Татяна Пелцер, Ева Грийн, Ема Стоун.

15 - Тъмна ангелска енергия, интуиция и магнетизъм

Само името на тази енергия вече спира дъха. Хората, родени на 15-и, са в състояние да видят истинската същност на другите. Щом се появят на публично място, всеки веднага започва да се изявява и да показва своите недостатъци. Ето защо не трябва да се опитвате да заблудите такива хора, най-вероятно те виждат през вас.Енергията на числото 15 не е толкова жестока, колкото може да изглежда на пръв поглед, тя е в състояние да засили положителните качества на хората около вас.

Жените, родени на 15-ти, са безумно секси и очарователни. Те са като магнит, който привлича хората към тях. Благодарение на тези качества те лесно постигат целите си и умеят да преговарят добре. Такива жени знаят как да управляват емоциите си, така че винаги са много учтиви и коректни. Не са лишени от чувство за деликатност и финес към другите. Винаги са готови да помогнат от сърце, защото виждат и приемат хората с всичките им несъвършенства. Те открито приемат реалността, каквато и да е тя, защото знаят, че всичко, което се прави, се случва с причина.

Собствениците на тази енергия са истински авантюристи. Човек, който е до такова момиче, определено няма да скучае. Може би затова всички земни удоволствия се отдават с такава лекота на тези дами. Щом пожелае нещо, то веднага и магически се оказва в нейните ръце.

Знаменитости, родени на 15-и: Алла Пугачова, Ева Лонгория, Ема Уотсън, Дженифър Лорънс.

17 - Енергията на звездата, творчеството, изкуството

Момичетата, които имат късмета да се родят на 17-и, са творчески личности, които много често се свързват с изкуството. Обичат сцената, публичното говорене, вниманието на ентусиазирана публика. И най-важното, те са страхотни в изявите си на сцена. Истинската им същност се изразява не само в поведението, но и в стила. Избират ярки тоалети, масивни бижута, ефектен грим. Енергията на числото 17 дарява такива жени с артистичност, прекрасно чувство за хумор, ясно изразени жестове, емоционален начин на общуване. с ораторските си умения и емоционалната си същност те се превръщат в душата на компанията.

Такива дами могат да се забележат отдалеч. Избраната от тях дейност им носи слава и добри хонорари. И това не е непременно творческа дейност, те са майстори на занаята си, способни да се реализират във всяка област.

Каква е тайната на успеха им? Енергията на звездата не просто ги придружава през целия им живот, тя им проправя път през всякакви трудности и препятствия. И всичко, с което жените, родени на 17-ти, се захванат става търсено, известно и признато, защото влагат цялата си душа в това занимание. Тези дами са природни лечители с повишена чувствителност и развита интуиция, чието докосване има чудотворна и лечебна сила. Същинско момиче - звезда! Мъжете приковават вниманието си при вида на такива дами, примамени от ослепителната им енергия, напомняща на примамливо заклинание, озаряващо и привличащо всичко около тях.

Знаменитости, родени на 17-и: Мила Йовович, Парис Хилтън, Виктория Бекъм.

18 - Енергията на магията, луната и свободата от страхове

Жена, която идва на този свят на 18-ти, притежава истинска магия, тя е в състояние да материализира мислите си. Всичко, което тя си помисли, се сбъдва достатъчно бързо. Такива дами имат добре развита интуиция, виждат настоящето и бъдещето, често имат пророчески сънища. Ето защо много от тези жени намират призванието си в езотериката и магията. Осъзнавайки цялата си сила, те са готови да помогнат на другите.

Въображението е това, с което са надарени момичетата с енергия 18. Следователно творческите професии са им близки, защото там могат да развихрят до безкрайност фантазията си. Такива хора са артистични и мистериозни, привлекателни и чаровни. Те предизвикват особен интерес сред другите, поради което много хора са привлечени от тях.

Забелязали ли сте, че всички магически ритуали се провеждат предимно на новолуние или пълнолуние? Това се дължи на факта, че луната е отговорна за магията. Затова родените на 18-ти физически усещат пълнолунието и новолунието, усещат как им влияят тези фази. Жените с енергията на Луната са доста осъзнати и, ако проблемът със страховете е отработен, могат лесно да преодолеят всички съмнения.

Такива магически и безстрашни жени определено ще останат в паметта на мъжа. В края на краищата не е възможно често да срещнете хора, които вървят напред, без да се страхуват да напуснат зоната си на комфорт за едно по-светло бъдеще. Всяка жена е мистерия, но ако съдбата е предопределила да имат магически способности, тогава едва ли ще можете да им устоите.

Знаменитости, родени на 18-и: Роузи Хънтингтън-Уайтли, Били Айлиш, Кортни Кардашиян, Приянка Чопра Джонас, Кристина Агилера.

Анализирахме 5 енергии като пример за най-ярката вродена проява на женственост и сексуалност. Трябва обаче да запомните, че същите тези енергии могат да се проявят и по отрицателен начин, ако не вървите по своя път. И разбира се, ако сте родени на друга дата, вашата съдба и действия зависят само от вашите желания и взети решения. Мъжете ще ви запомнят, ако останете себе си, дарявате ги с искрени емоции и не се страхувате да се отворите истински към тях. И няма значение на коя дата сте родени, стига да изживеете живота си максимално и да разкриете цялата си прекрасна женствена енергия!

Четете още: Мъдростта на Учителя Дънов: Не може да мислиш за някого, ако и той не мисли за тебе