Автор
Теодор Муховски

Някои са късметлии, други имат тежка съдба: какво казва Ванга за всяка зодия

За Ванга може да се говори много, но малцина знаят, че освен велика ясновидка, петричката врачка е била и много наясно и с астрологията.

Пророчицата разделя всички знаци на зодиака на няколко групи. Според нея сред представителите на зодиакалните съзвездия има такива, които цял живот са пазени от ангели. А на някои тя предсказва тежка съдба. Също така ясновидката откроява знаците от зодиака, които могат добре да се конкурират с нея. Вижте към коя група принадлежите вие.



Късметлийски звезди

Според българската ясновидка, тези зодиакални знаци са надарени с особена сила и енергия. Хората от тези съзвездия са свързани с висшите сили: в живота им почти не възникват сериозни проблеми, а късметът винаги се застрахова по стръмните завои на съдбата. Според Ванга такива хора, ако изпитват трудности, сами са си виновни за тях.

Телец

Един от най-надеждните знаци на Зодиака. Телците са уверени в себе си, спокойни и разумни. Въпреки че звездите са благосклонни към тях, безпроблемният им живот е по-скоро тяхна собствена заслуга. Телците винаги знаят какво искат и уверено вървят към целта си, висшите сили само леко ги побутват и им помагат да се справят с неуспехите. Хората от това съзвездие могат сами да си провалят живота, ако са упорити и не приемат даровете на небето.

Скорпион

Ванга смята, че това е най-загадъчният зодиакален знак от целия хороскоп. Такива хора са много раними, но и упорити. Висшите сили обичат Скорпионите и често им помагат във всички начинания. Но те самите могат да загубят всичко, просто защото не могат да благодарят в подходящия момент. Също така Скорпионите трябва да се научат да се доверяват повече на хората около тях.

Лъв

Друг представител на зодиакалния кръг, който е в добри отношения със звездите. Понякога Лъвовете имат много трудности в живота, но всичко това е, защото преди да започнат, се стараят да доказват своето превъзходство и егото им е нараснало до невероятни размери. Ванга винаги е съветвала Лъвовете да забравят за "кралската корона" и да обръщат повече внимание на околните. Само тогава те ще могат напълно да се отърват от проблемите в живота си.

Риби

От висшите сили Рибите са получили невероятна свръхспособност - да угаждат на всички. Именно благодарение на нея Рибите могат да постигнат всичко, което искат. Освен това хората от това съзвездие са изненадващи късметлии. Дори когато си поставят невъзможни цели, обстоятелствата са такива, че желаното отива в ръцете им. На Рибите Ванга оставя важен съвет: да бъдат малко по-сериозни.



Зодиакални знаци с трудна съдба

Наред с късметлиите, Ванга открои знаците на Зодиака, които често срещат трудности и препятствия в живота. За да не се разстройват представителите на тези съзвездия, ясновидката е дала съвети как могат да подобрят живота си.

Везни

Според Ванга Везните са много зависими от околната среда. За тях винаги е важно да знаят какво се мисли за тях. И ако възникне избор - да се отпуснат или да помогнат на приятел, Везните ще изберат второто. Само че мотивите им не са толкова безобидни, колкото изглежда на пръв поглед. За да станат по-щастливи, Везните трябва да се научат да отказват, да спрат да мислят за другите и да се научат да поемат отговорност за действията си.

Близнаци

Всички неуспехи при този знак се дължат единствено на техните задръжки. Те трябва да бъдат по-смели, но в същото време и по-спокойни. Ако възникнат проблеми, Близнаците не трябва да изпадат в паника и да се втурват от една крайност в друга. Също така хората от това съзвездие са склонни към лоши навици. Те трябва да преодолеят вътрешните си демони така, че висшите сили да повярват в тях и да започнат да им оказват подкрепа.

Рак

Емоционалните и депресивни Раци също се сблъскват с много проблеми. Ванга е сигурна, че животът на всеки зодиакален знак е като пословичната зебра. Но постоянното мрънкане на Раците дразни звездите, затова проблемите растат по пътя им като снежна топка. Хората от този знак трябва да приемат по-лесно неуспехите и да прибягват до подкрепата на приятели, за да преживяват по-лесно неприятностите.

Козирог

За съжаление животът на Козирога не може да се нарече лесен. Най-често хората от това съзвездие сами си измислят проблеми, за да докажат за пореден път на другите колко са добри. Козирозите имат и положителни страни, които отсъстват при другите зодиакални знаци - това са невероятната издръжливост и решителност. Те трябва да ги напомпват - само по този начин ще могат да се отърват от проблемите.



Знаци, които ще могат да се конкурират с Ванга

Не може да се каже, че Ванга се е страхувала от тези знаци на зодиака, тя просто ги е възприемала като сродна душа. В края на краищата, ако желаят, хората от тези съзвездия могат да развият ясновидска дарба и да се конкурират с ясновидката.

Водолей

Хората от този знак се раждат невероятно привлекателни, но в същото време могат да изглеждат странни. Ако желаят, те могат да открият дарбата да лекуват или да предсказват бъдещето. Ако не отделят време за практики, свръхестествената дарба все още ще ги преследва. Водолеите са по-склонни от другите да виждат пророчески сънища и да се сблъскват с ефекта дежавю.

Дева

Да, не се учудвайте, практичната Дева е смятана от Ванга за много надарен знак от Зодиака. Девите могат да развият дарбата на емпат: те усещат хората и могат да помагат със съвети, а останалите от хороскопа е по-добре да ги слушат. Девите имат лошо око и ако ги обидите, то в замяна ще дойдат малки неприятности и здравословни проблеми.

Стрелец

Представителите на този знак имат доста добре развити свръхестествени способности още от раждането си. Стрелците трябва само да приемат дарбата си и ще могат да виждат бъдещето и да се превърнат в щит за семейството и приятелите си. Като цяло дарбата на Стрелците по-често е насочена не към личното им щастие, а към това да помагат на другите. Самите Стрелци могат да разчитат единствено на изпълнението на желанията, които отправят по време на пълнолунието.

Овен

Страстните и решителни Овни получават всичко, което искат, сякаш с магическа пръчка. Мислите ли, че всички благословии им се падат като манна небесна? Всъщност всичко това е благодарение на силното им подсъзнание: на Овните им стига да визуализират редовно и те получават това, което искат. За да не загубят езотеричните си умения, Овните не трябва да отказват да помагат на близките си и да се занимават с благотворителност.