Автор
Ева Григорова

Усмивката ѝ замръзна: Репортер разгневи Шакира с любовен въпрос

Певицата Шакира беше изненадана с провокативен въпрос от журналист. Той успя да ѝ развали настроението, след като тя се завърна от Европа в Маями.

Когато кацна със синовете си Милан и Саша зад океана, тя бе посрещната от екип на испаноезичното шоу El Gordo y la Flaca. Докато крачеше към автомобила си, пищната колумбийска звезда бе спряна от журналиста Леонел Аргуелес. Той невинно я попита за скорошния ѝ престой на Стария континент и за новите ѝ музикални продукции, като разговорът протичаше хармонично. След това я помоли да коментира новината, че момчетата ѝ са записани в едно и също училище с тримата наследници на Лео Меси, новото попълнение на Интер Маями.



Аргуелес обаче се възползва максимално от факта, че колата на Шакира бе паркирана по-далеч от очакваното, за да ѝ зададе неочакван въпрос. А той гласеше дали би му дала шанс за любов. Тогава нещата излязоха извън контрол. Шакира гневно завърши интеврюто с думите:



"Моля, малко уважение", след което троснато се качи на джипа си и отпраши с мръсна газ.

Все още не е ясно с кого е гадже екзотичната колумбийка - дали това е Хамилтън, или играчът на НБА Джими Бътлър. А барселонски съд съобщи, че е започнал ново разследване срещу нея - нова данъчна измама, датираща 2018 година.