Автор
Антония Дамянова

Как да станете магнит за мъжете с помощта на облеклото: 3 прости правила

Чували ли сте израза: "Жените не се обличат за мъже, а за други жени"? Това са пълни глупости. Поне по отношение на еволюцията. Истината е, че една уважаваща себе си жена се стреми към съвършения си образ както заради самата себе си и собственото си самочувствие, така и заради противоположния пол. Простичко и ясно.

Нека да видим как с простички, но златни правила една жена може да се превърне в магнит за мъжете с помощта само на дрехите, които облича.

Правило номер 1. Винаги помнете правилото за пропорциите

Можете да сте кльощави или пълни. Няма значение. Има мъже за всеки тип жена - независимо дали е 40, или 90 кг.. Много по-важно е да се покаже правилната пропорция. Според референтните измервания краката трябва да са един път и половина по-дълги от торса. Сега говорим не само за параметрите на модела, адекватна пропорция може да се наблюдава дори при височина от 150 см. Именно в тази ситуация жената се нарича "умна", "добре структурирана" и т.н.

Защо мъжете реагират на пропорциите? Така природата е постановила следното: една пропорционално изградена жена винаги ще се възприема като по-подходящ кандидат за създаване на потомство. Разбира се, мъжете не превъртат подобни мисли в главите си, когато избират партньорка в живота си, всичко се случва на ниво гени, инстинкти и стереотипи.

Какво да направите, ако вашите пропорции са далеч от идеалните? Разбира се, достатъчно е да се доверите на модните трикове. Ако сте притежателка на не твърде дълги крака, никога не подценявайте линията на талията. Панталоните и полите трябва да са в областта на пъпа. Ако имате корем и подчертаването на талията е сложно, не се отдръпвайте, но все пак нарисувайте видима линия на размера на краката. За да изравните нюансите, използвайте техники за наслояване, които ще ви позволят да играете с обеми и да създавате оптични илюзии.

Тенденцията в темата: колан на талията

И това лято, и предстоящата есен, подиумът ни съветва винаги да акцентираме върху талията. Коланът може да бъде тесен или широк, важен е самият факт на неговото присъствие. Дизайнерите предлагат да използвате колана с рокли, якета, да го носите върху палто или дори пухено яке.

Размерите на продукта трябва да са съобразени с личните пропорции. Едрите дами избират по-широки изделия, а ниските и крехки дами залагат на по-тънките колани...

Правило №2: Опознайте силните си страни

Обикнете тялото си. харесвайте се такава, каквато сте. С всичките си качества и недостатъци. Това може би е най-важният съвет за тези, които копнеят за красив любовен романс. Ето как разсъждават мъжете: колкото повече цените себе си, толкова по-ценен трофей сте. Ако все още нямате желязна увереност в собствения си чар, започнете с любов към една част от тялото. Намерете този, който ви подхожда сто процента: гърди, талия, глезени, ключици.

След като придобиете увереност в неустоимостта на този детайл от тялото ви, започнете да го демонстрирате по най-добрия възможен начин. Първо, това ще ви накара да се почувствате по-уверени. Второ, научете се да приковавате погледите на мъжете към вашите достойнства и спрете да мислите на несъвършенствата. Може да се изненадате, но в действителност мъжете не виждат и половината от тези несъвършенства, които откриваме в себе си. Освен това погледът им може много лесно да се фокусира, като го насочите към желаната точка.

Правило №3: Важно е да намерите границата

Ако ви се струва, че дължината на минито в комбинация с деколтето е най-доброто решение за привличане на мъж, тогава сте напълно прави. Малко мъже ще откажат такава лесна (от модна визуална гледна точка) плячка. Ако говорим за желанието да зарадвате, вдъхновите и да накарата някого да се влюби във вас наистина, ще трябва да положите малко повече усилия. Важно е да намерите границата, отвъд която сексуалността се превръща във вулгарност, и да замръзнете на няколко крачки от нея.

На езика на модата това се изразява в дозирано излагане на стратегически зони от тялото. От вас зависи кой женски детайл ща изберете - бюста или краката. Важно е акцентът да е един и да бъде придружен от достатъчно целомъдрие в други области. За мъжа винаги е по-интересно да види нещо, което в по-голямата си част е загадъчно и скрито. Само малка частичка от него на показ е достатъчна да го подлуди.

Тематична тенденция: пола с цепка

Опитайте да съчетаете пола или рокля с дълбока цепка с широк пуловер или голямо яке. Когато горнището е плътно затворено, мъжете автоматично ще възприемат голите ви крака като нещо свещено.

Четете още: Росалинда на 51: Неостаряващата Талия се премени като Барби (снимки)