Автор
Теодор Муховски

Еха, колко е красива: Селена Гомес отбеляза рождения си ден със страхотна рокля (Снимки)

На пищно парти Селена Гомес отпразнува по подобаващ начин своя рожден ден. На купона присъстваха куп известни холивудски звезди като Кристина Агилера, Бени Бланко, Парис Хилтън и други.

Партито се състоя в събота вечер, а хитовата изпълнителка носеше стилна червена мини рокля.
Под заглавието на снимките тя написа цифрата 31 – годините, които навърши на 22 юли..
Към разголената си рокля Гомес се беше издокарала с маркови слънчеви очила, диамантни обеци с обръч и обувки с каишки, на които имаше червена роза. Тортата ѝ също прекрасно пасваше на стилното ѝ облекло, защото Селена беше заснета да издухва свещичките върху десерта, украсен с червени цветя.

View post on Instagram
 

На други кадри Гомес се снима с Хилтън, с която се сближи на сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари и с диджей Бланко, с когото двамата имат съвместни хитове.
Освен това тя не пропусна снимка и с Кристина Агилера, моделът Конър Франклин и певиците Сабрина Клаудио и Карол Джи.

View post on Instagram
 

На партито липсваше приятелката ѝ Тейлър Суифт, която в момента е на турнето си Eras Tour и Никола Пелц, която си отдъхва в Сен Тропе със съпруга си Бруклин Бекъм.

"Честит рожден ден на моята сестра по душа! Обичам те повече, отколкото знаеш. Благословена съм, че те имам до себе си в този живот, благодаря ти, че си толкова красива светлина в този свят", написа Пелц под публикация в Instagram, вместо да присъства.