Автор
Ива Петрова

Мариана Попова: Вижте какво правят българите в Гърция, пазете се

Като една будна и темпераментна личност, Мариана Попова не можа да сдържи емоциите и впечатленията си и направи сравнение между родното Ченоморие и гръцките плажове, като допълни и какво най-много я е възмутило у българите в Гърция.

Това лято певицата и половинката ѝ - актьорът Веселин Плачков, отдъхват в южната ни съседка. Междувременно тя сподели пост, в който предупреждава българите, които отиват в Гърция, да се пазят, но не от друго, а от сънародниците си там.

С думите си по-нататък тя прави откровена реклама на гръцкото море, сривайки до земята българското такова.

"Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно, уютно, гостоприемно, няма вирус, няма повръщане, прекрасна храна ,прясна риба, месото им е изключително добро. Вече се наблюдава българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там добри имоти на висока ставка без да са се постарали.

Има много камъни и таралежи. Скъпо е, казвам го съвсем отговорно, сметката е по 2 и винаги е било така, но пак бих избрала това, за да ми е здраво детето. Желая Ви прекрасна ваканция и се пазете по улиците."

Думите на Мариана Попова обяснимо предизвикаха буря от противоречиви коментари предизвикаха. Най-много мнения последователи на гласовитата брюнетка изразиха по темата за родния тарикатлък и "умението" на българите все да минат метър, да заобиколят закона, да извлекат келепир, да прецакат другия.

"Единствените, които не спазват правилата за движение дори и в Гърция, са българите, добре, признавам и малко румънци!", уточнява още с възмущение изпълнителката.

View post on Instagram
 

Четете още: Евгени проговори за слуховете за раздяла с Валерия