Автор
Ива Петрова

Евгени призна: Друга красавица го е развълнувала повече от Валерия

Въпросът дали Ерген №2 - Евгени Генчев и победителката от втория сезон на риалити предаването - Валерия, са още заедно, или всичко е театър за пред зрителите на шоуто, продължава да вълнува аудиторията дори и месеци след финала на продукцията.

Последният пост на пианиста, който той сподели на профила си в Инстаграм, отново разбуни духовете и подтикна мнозина да се запитат дали наистина Генчев не е сменил Валерия с друга красавица, залагайки на разкошното "Мазерати" от видеото. Освен това думите на пианиста красноречиво говорят, че няма нищо по-хубаво от красивия залез, музиката, морето, бриза и мъркането на двигател. Самата Валерия изобщо не е включена в израза.

View post on Instagram
 

"... Въпросите какво му трябва на човека стават реторични…", с тези думи завършва публикацията си към кадрите музикантът, а фактът, че предпочита мъркането на двигателя пред това на годеницата си Валерия, сериозно може да наведе на мисълта, че двамата вече не са заедно. Или поне така се шегуват някои от последователите му в социалната мрежа.

Новият автомобил на Евгени е част от договора му с "Мазерати" и явно той я изплаща с подобни рекламни публикации в интернет пространството.

Дали обаче постът му към водеото е нагласен, или идва от душата му, със сигурност е закачка с връзката му с Валерия. Сякаш в момента на Евгени далеч не му е толкова до защитничката на животни, колкото до усещането за свобода, музика и безкрайност. А що се отнася до всевечния въпрос дали наистина двамата са заедно и ако да, колко време ще продължи връзката им, времето най-добре ще ни покаже.

Междувременно новият ерген - милионерът Алек Младенов, е бил издебнат от папараци на плажа на Арапя, съобщават от "Блиц". Явно приготовленията около снимките вече са в разгара си, тъй като компания по време на почивката му, е правел не кой и да е, а водещият на романтичното риалити - Наум Шопов, който пък лично сподели кадри от курортния квартал заедно със семейството си.

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Ванко 1 и Джизъса празнуват заедно рождения ѝ ден (Снимки)