Автор
Христина Кирилова

Ето я жената на Георги, който нападна жестоко Дебора

Георги Николаев, който за броени дни се превърна в най-мразената личност в България, се оказа не само безмилостен касапин с нулева компетентност по отношение на любовта към жените, но и също така се оказа женен с дете. Най-ужасяващото в цялата история е, че това дете е момиченце...

Вече е известно коя е жената до Георги, за която той е говорил в съда - името ѝ е Криси Георгиева. По разбираеми причини, тя не е имала изявления по темата до момента, а най-вероятно и дори не е подозирала, че мъжът ѝ е имал паралелна връзка с Дебора. Двамата са заедно повече от 5 години, а през 2019 г. стават родители на момиченцето Никол.

Криси е работела като сервитьорка в едно от заведенията, в които Георги пък работел като охрана. Към днешна дата Георгиева се занимава с рисуване и продава творбите си в социалните мрежи.

А колкото до касапина, излезе информация, че е бил джудист и има отличия в състезания по бойни изкуства. Също така стана ясно, че още е под покрива на родителите си в село Братя Кунчеви, в близост до Стара Загора.

Баща му Николай имал собствена ферма за животни, като отглеждал най-вече коне. В селото бил известен с прякора Пържолата. Майката на насилника пък работела в селската поща.

Четете още: Още една жертва проговори: Приятел на садиста от Стара Загора също остригал приятелката си