Автор
Ева Григорова

Лоши новини за Меган и Хари - всички в Холивуд бягат от тях

През последните месеци холивудски знаменитости от различен ранг видимо се дистанцират от Меган и Хари.

Сред тях са включително техните съседи Стивън Спилбърг, Джулия Луис-Драйфус и Роб Лоу. Дори Опра Уинфри, пред която дадоха бомбастично интервю през 2021-ва година не ги кани на свои партита, включително и на рождения си ден.



Според кралските анализатори една от причините за това е, че знаменитостите се притесняват, че Меган и Хари биха могли да разкрият лична информация за тях, както и потенциално да навредят на отношенията им с кралското семейство и с Великобритания като цяло.

“Всеки има филм или пиеса на Бродуей, които искат да дебютират в Лондон или Уест Енд и знаят, че принц Уилям и Кейт – които са най-големите знаменитости там, няма да им съдействат, ако смятат, че някой е приятел с Хари и Меган,” каза старшият продуцент на Newsnation Паула Фроелих.

“Моите източници ми казват, че всичко е заради парите и големите играчи в Холивуд не искат да застрашат бизнеса си заради Хари и Меган.” - допълни тя.



След като се разделиха с кралското семейство през 2020 г., херцогът и херцогинята на Съсекс претърпяха нов неуспех, когато им беше отказан полет с Air Force One от Белия дом. Те поискали да се върнат със самолета на президента до САЩ след държавното погребение на кралица Елизабет през септември.

Решението на Белия дом било повлияно от опасенията, че пътуването на отчуждените кралски особи заедно с президента Байдън и първата дама Джил Байдън би могло да обтегне отношенията на САЩ с Великобритания.