Автор
Ева Григорова

Ужасна грешка: Защо Меган Маркъл вече не враждува с кралското семейство

Според някои наблюдатели Меган Маркъл изглежда е решила да възприеме “по-мек подход“ към обтегнатите отношения на принц Хари със семейството му.

Калифорнийски източник, близък до двойката, каза пред People за херцога на Съсекс: "Ситуацията с баща му и брат му все още е много трудна за него. Меган обаче винаги го подкрепя. Преди беше негативно настроена към това. Изглежда вече го е преодоляла." Той допълни, че херцогинята е продължила напред и макар преди това да е разкривала, че се чувства “нежелана“ и “неподкрепена“ от кралските особи, говорейки за това през 2021 г. по време на скандалното си интервю в Шоуто на Опра Уинфри, сега тя има “много по-мек подход към семейството на любимия си".


Меган и Хари живеят в САЩ с двете си деца, четиригодишният принц Арчи и двегодишната принцеса Лилибет, които изглежда са приоритет на двойката. Източникът каза, че сега Меган "просто иска да се съсредоточи върху децата си и живота в Монтесито" и че целта на двойката е да даде на децата си "възможно най-нормален живот". Също така беше казано, че двойката има много сходни възгледи за това как искат да отгледат наследниците си и че споделят едни и същи семейни ценности. “Те са изключително единни, когато става дума за семейни ценности и как да възпитават децата си. И двамата са прекрасни родители. Техните деца са техният свят“, казва източникът.

Неназованият източник допълва още, че визията за отглеждането на децата на херцога и херцогинята също е доста сходен и е "базиран на игра“ и те имат няколко детски площадки, включително зала за скално катерене, построена на територията на дома им в Калифорния.

Според някои Меган е осъзнала, че враждата с кралското семейство не е от полза за нея, тъй като досега най-успешните инициативи на херцога и херцогинята все още се основават на връзки с Великобритания.


Семейство Съсекс предпочитат да пазят подробностите от брачния си живот в тайна, но миналата седмица Хари и Меган участваха в специално видео, с което отбелязаха стартирането на инициатива на фондация за подкрепа на младежки проекти за онлайн безопасност. Не всички обаче повярваха в искреността на двойката. Това беше първият път, в който двамата направиха обща публична изява след засилилите се слухове за проблеми в брака им. Уви, видеото не успя да убеди всички, че любовта цари в дома на Съсекс. Голям брой потребители на социалните мрежи отбелязаха, че на много кадри лицето на Меган изглежда напрегнато и създава впечатлението, че Хари я дразни. А вие, как смятате?