Автор
Антония Михайлова

Портата на Пепеляшка: 6 знака на зодиака ще срещнат любовта или ще сключат брак през 2024 г.

Остават само три месеца до края на 2023 г., но благодетелят Юпитер продължава да помага на всички ни да уредим личния си живот. Обърнете внимание кой влиза в живота ви в момента! Астрологът и гадател на таро Юлия Лифанова разказва на кого през 2024 г. новите запознанства могат да донесат внезапен и щастлив брак!

В астрологията има такъв термин като "Портата на Пепеляшка", когато аспектите на звездите и планетите се подредят по такъв начин, че една жена определено може да срещне любовта си и почти веднага, като героинята на анимационен филм на Дисни, да се омъжи за него. Основният виновник за този романтичен подарък е Юпитер, който както във ведическата, така и в западната астрология символизира потенциалния партньор.

През април 2024 г. Юпитер ще се свърже с планетата на шока - Уран, което означава, че можете абсолютно внезапно да срещнете любовта си. Това ще бъде ситуация, която е почти невъзможно да си представите или предвидите, защото Уран в астрологията контролира ситуации извън логиката и здравия разум! 

Юпитер
Юпитер

А сега нека да видим кои са шестте знака от зодиака, над които влиянието на Юпитер ще се окаже най-силно:

Телец 

Юпитер е във вашия знак, което означава, че до края на 2024 г. имате всички шансове не само да срещнете мъжа на мечтите си, но и да се омъжите за него. Романсът може да започне с изблик на страст, защото Юпитер във вашата карта е отговорен за интимните отношения. Освен това същият сектор управлява кризисни ситуации в живота ви - вероятно е романтичното запознанство да се случи в труден за вас момент или напълно внезапно. Например, може внезапно да се окажете влюбени в очарователен лекар или в човек, който ще ви помогне да намерите пътя в планината.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Дева 

Юпитер до края на май 2024 г. ще премине през вашия сектор на пътуване и образование, което означава, че можете да имате красиво запознанство с чужденец, учител или с човек, с когото ще учите заедно. Важно е, че още от юни 2024 г. Юпитер ще застане във вашия статусен сектор, така че новият ви любим може да ви предложи светкавично брак и сватбата да се състои още в края на 2024 г. (или в началото на 2025 г.).

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Близнаци 

Юпитер до края на май 2024 г. се движи през вашия сектор на тайните, а във вашата карта тази планета управлява къщата на потенциален партньор. Това е изключително важен аспект за вас, тъй като през следващите шест месеца можете да започнете връзка с мъж, който в началото няма да ви изглежда като нещо специално. Може да е от вашето минало или просто да се запознаете с него напълно случайно. Но от юни 2024 г. Юпитер навлиза във вашия знак, което означава, че буквално ще декларирате любовта си. И това ще стане по инициатива на партньора, тъй като най-вероятно до края на 2024 г. той ще ви разкрие чувствата си.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Лъв 

През април 2024 г. Юпитер и Уран са в съвпад във вашия сектор на състоянието, като Юпитер във вашата карта представлява любовта. Това означава, че в живота ви може да се случи внезапна среща с мъж, която много бързо ще ви признае чувствата си, които сте събудили у него. Може би той може да се окаже известен човек или самият той да поиска да ви запознае с близките и с приятелите си. Често тази позиция в картата се случва, когато хората се женят и публикуват общи снимки в социалните мрежи, което прави брака им обществено достояние. Така че или ще се срещнете през април 2024 г., или до април 2024 г. ще разкриете любовта си на „света“. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка
Freepik

Стрелец 

"Портата на Пепеляшка" се отваря в живота ви от юни 2024 г., защото Юпитер навлиза във вашия брачен сектор. Това означава, че от април можете да започнете внезапен романс с колега (Юпитер ще премине през работния сектор), а след това тази връзка ще се развие в нещо изключително сериозно. Важно е да се отбележи, че Кармичният възел на Бъдещия Раху преминава през вашия любовен сектор - от 29 септември 2023 г. вие „включвате“ програма за запознаване с потенциален бъдещ съпруг! Гледайте кой ще се появи в живота ви тази есен - най-вероятно този човек ще ви предложи в края на 2024 г. или още през 2025 г. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка
Freepik

Овен 

Кармичният възел на бъдещето следва вашия знак от 18 юли 2023 г., докато възелът на миналото следва сектора на вашия партньор. Това означава, че до януари 2025 г. можете да напуснете една връзка и бързо да влезете в нова. Не се страхувайте от промяната! Планетата на подаръците Юпитер се движи през вашия сектор на самочувствието, което означава, че до юни 2024 г. всички хора, с които ще имате романтична връзка, ще влияят на растежа на вашето самосъзнание. Факт е, че Юпитер във вашата карта съответства на сектора на напредъка и разширяването на светогледа ви. Човек, който се появява в живота ви, може буквално да ви „отвори очите“ за себе си и света наоколо. 

Интересното е, че през юни 2025 г. Юпитер ще навлезе във вашия сектор на недвижимите имоти, което означава, че през 2024 г. вие и вашият партньор вече ще се нанесете и ще решите изключително успешно жилищния въпрос до лятото на 2025 г. Например чрез преместване или закупуване на къща.

Влюбена двойка
Влюбена двойка