Автор
Веселина Петрова

Щурата Меган: Вижте как съпругата на принц Хари танцува, облечена в сребристи пайети

Меган Маркъл, принц Хари и майката на Меган - Дория, станаха част от партито, което Бионсе направи в Калифорния. Тримата бяха част от огромната публика, дошла на концерта на изпълнителката. Шоуто е част от турнето Renaissance tour.

View post on Instagram
 

В интернет се появиха десетки снимки и видеа, на които се вижда как Меган наистина се забавлява от сърце и е доста добра в танците. Билетите за концерта са били част от подаръка за нейната майка - Дория, която навърши 67. 

View post on Instagram
 

Става ясно, че на Хари може и да му е леко скучно на моменти, но няма намерение да се развежда. Това се вижда особено ясно в едно от клипчетата, в което двойката се гушка под звуците на романтичната песен '1+1'. 

Всички от компанията на Меган и Хари бяха спазили дрескода, обявен от самата Бионсе - сребрист блясък. 

Отдавна се знае, че херцогинята е сред почитателите на изпълнителката. Двете се познават лично - срещнаха се на живо през 2019 година по време на европейската премиера на „Цар Лъв“ в Лондон. Тогава Бионсе прегърна Меган Маркъл и я нарече „моята принцеса“. 

Бионсе и Джей Зи засвидетелстваха подкрепа към херцогинята по доста любопитен начин. Те приеха статуетката на наградите BRIT в категорията за "Най-добра международна група", показвайки виедо, в което пресъздават сцена от клипа им към парчето Apeshit, заснето в Лувъра. Но вместо Мона Лиза, на заден план се вижда картина на Меган с корона...