Автор
Теодор Муховски

11:11 - ангелски числа: ако ви преследват, ще ви се случи нещо важно

Числата ни заобикалят навсякъде. Ако се научите да разпознавате знаците на Вселената, всички врати на света ще се отворят пред вас. Ангелската нумерология е един от начините, по които висшите сили общуват с вас. Често ангелите изпращат определени числови комбинации като знаци чрез часовници. Нумеролог обяснява какво казват повтарящите се числа:

00:00

Висшите сили се обръщат към вас. Нулата е знак без начало и край. По този начин висшите сили ви дават благословия за нови постижения.

01:01

Това време съветва човек да размисли върху последните прозрения, които са му минали през ума, и да ги използва в близко бъдеще.

02:02

Възможно е съвсем скоро да бъдете поканени да присъствате на определен празник, който ще отпразнувате в приятна компания. Не отказвайте.

03:03

За необвързаните хора тази комбинация предвещава среща със сродна душа. А ако вече има двойка, във връзката се очаква нов прилив на романтика.

04:04

Поставете си конкретни цели, определете вектора на по-нататъшното развитие и начините за реализиране на планираното.

05:05

Бъдете възможно най-внимателни към заобикалящата ви среда: има вероятност някъде наблизо да ви дебне враг, който се крие под прикритието на доброжелател, приятел или половинка.

06:06

Когато възникне трудна ситуация, не трябва да се страхувате да потърсите помощ от човек, на когото имате доверие. Той със сигурност ще ви подкрепи.

07:07

Висшите сили се грижат за вашата безопасност, затова настоятелно ви съветват да не ходите на опасни места.

08:08

Денят ще ви зарадва с получаването на материална награда или друга приятна изненада.

09:09

Съществува голям риск да пострадате от действията на измамници, да се сблъскате с крадец, да развалите някаква собственост.

10:10

Всички замислени неща скоро ще се сбъднат. Но бъдете внимателни, отрицателните мисли имат същата сила като положителните. Настройте се на оптимистична вълна.

11:11

Не губете нито минута. Всички желания, които си намислите, със сигурност ще се сбъднат

12:12

Правилният ход на мисълта. Ако сте планирали нещо, решавали сте някакъв важен въпрос в ума си и сте стигнали до определени заключения, невидимите помощници ви дават знак, че сте на прав път.

13:13

Мислите се въртят около определена ситуация и ангелите предупреждават за погрешни преценки, които могат да доведат до провал. Струва си да преосмислите стратегията си на действие и да изберете различен начин за решаване на проблема.

14:14

Ако много искате да постигнете нещо - действайте активно. Време е да осъществите и най-смелите си желания.

Кой е вашият ангел хранител? Ето как да разберете!
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

Кой е вашият ангел хранител? Ето как да разберете!

15:15

Очакват ви бързи промени. Подгответе се за изненади, които Вселената е подготвила за вас.

16:16

Тези цифри говорят за важността на духовното развитие. Такива знаци често се появяват при хора, които се фокусират твърде много върху материалната страна на живота, като напълно забравят за духовната.

17:17

Голямо щастие. Човек, който види тази комбинация, много скоро ще навлезе в късметлийска серия - всичко ще се получи сякаш от само себе си.

18:18

Промяната е на прага. Ако преминавате през криза, съвсем скоро ще се измъкнете от нея.

19:19

Всички спорни ситуации определено ще завършат във ваша полза - изпълнението на плановете и проектите ще донесе успех.

20:20

Човек не може да се страхува от нищо на света, защото ангелите го водят по правилния път, нежно го насочват накъде да върви.

21:21

Време е да се възползвате от наградите. Вие сте свършили достатъчно работа, сега остава само да пожънете реколтата, а това ще се случи много скоро.

22:22

Подарете си няколко дни на почивка и спокойствие. Периодът, в който трябваше да положите много усилия, е зад гърба ви.

23:23

Ще се почувствате в безопасност, защото висшите сили бдят над него.

Съберете цифрите на телефонния си номер и вижте какви хора сте
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Съберете цифрите на телефонния си номер и вижте какви хора сте

Автор Теодор Муховски