Автор
Ева Григорова

Тръмп кани Меган на дебат и май не я харесва особено

Бившият президент Тръмп казва, че “с удоволствие би дебатирал“ Меган, херцогинята на Съсекс. Той отправи това предизвикателство в шоуто на Хю Хюит. Попитан дали ще се изправи срещу Меган и нейния съпруг принц Хари, за да повдигне рейтинга си, Тръмп отговори: “Ако искате да го организираме, нека го организираме“.

“Хайде да направим нещо“, каза Тръмп. “Бих искал да дебатирам с нея. С удоволствие." “Не съм много съгласен с това, което правят“, добави той, посочвайки това, което описа като “голямо неуважение“, което двойката прояви към покойната кралица Елизабет II. 

“Не ми харесваше начинът, по който тя се отнасяше с кралицата“, каза Тръмп на Хюит. Хари и Меган, които се ожениха през 2018 г., се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство през 2020 г. и се преместиха в Калифорния.

Преди да стане член на британското кралско семейство, родената в Америка Меган нарече Тръмп “женомразец“ по време на президентската надпревара през 2016 г. По-късно Тръмп каза, че коментарите на бившия артист за него са “гадни“. 

В интервюто пред Хюит Тъмп заяви, че семейство Съсекс не го харесват. “Някой ми спомена, че може да е възможно. Те няма да са единствените“, каза Тръмп. 

Представители на Меган и Хари все още не са отговорили на предизвикателството на бившия президент. 

Елизабет, най-дълго управлявалият британски монарх, почина миналата година на 96 години. 

В интервю малко след смъртта й Меган похвали покойната кралица, наричайки я “най-яркия пример“ за женско лидерство.