Автор
Люблена Папазова

Любов пламна между най-красивите участници във „Фермата“

Първи любовни искри прехвърчаха в новия сезон на „Фермата“. Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и се радва на женското внимание, вкара в капана си красивата Моника. Флиртът между участниците се разгоря, докато лежаха по бански на шезлонгите в стопанството, видя Woman.bg. 

Петър, който току що навърши 43 години, се разнежи, след като разбра, че  Моника е само на 28. „Детенце мило, сладко“, прошепна й той и започна да я гали по голото коляно. Докато небрежно обсъждаше годината й на раждане - 1994-а, през която България стигна до четвъртото място на Световното по футбол, актьорът пропълзя с пръсти към бедрото на Моника. В отговор сексапилната участничка примижа от удоволствие и започна да го гали по вътрешната страна на ръката. В следващите часове двамата не се отлепиха един от друг. Моника, която е софтуерен инженер, обаче започна да се притеснява от напиращите чувства

„Недей да си мислиш, че това е цирк от моя страна. Не го мисли, чувствай го, живей го!“, окуражи я Петър. „Още не съм влюбена, но виждам как се пускам надолу по пързалката. Попитах го дали е сам. Доколкото разбрах, няма взаимоотношения навън, но няма как да съм сигурна“, сподели Моника със съотборничка от зеления тим „Елбетица“.