Автор
Антония Михайлова

25 години по-късно: Той изигра Байрън Съли в "Д-р Куин Лечителката". Вижте Джо Ландо днес

Джо Ландо, чието име нашумя с участието му в телевизионната драма "Д-р Куин Лечителката", и днес, 25 години след края на сериала, продължава да буди възхищение сред женската аудитория.

61-годишният чаровник се справи великолепно с ролята на Байрън Съли по време на всичките шест сезона на филма, които се излъчваха от 1993 до 1998 г. Днес Ландо продължава да привлича вниманието на феновете по света, а пък те се чудят защо любимецът им вече не носи онази дълга коса, която разтуптяваше сърцата на милиони зрителки от няколко поколения. 

View post on Instagram
 

Сега Ландо се различава значително от героя си от преди години. Той е с къса посивяла коса, има успешна кариера, участва в известни филми и телевизионни предавания и е все така... секси. Преди да се присъедини към "Д-р Куин Лечителката", Ландо се снима в "One Life to Live" и "Guiding Light", а отскоро актьорът отново се завърна в лоното на телевизионните сериали. Например през 2018 г. красавецът изненада почитателите си, като се появи и в култовата телевизионна сага "Дързост и красота". 

За личния си живот Ландо не обича да говори много. Женен е за Кирстен Барлоу от 1997 г., с която имат четири деца. За наследниците си ландо говори за първи път в интервю за Chicago Parent през 2010 г. Тогава той споделя, че скоро не се е сблъсквал със същите онези страстни фенове, както от времето на "Д-р Куин Лечителката". 

View post on Instagram
 

Независимо от времето и разстоянието, актьорският състав на "Д-р Куин Лечителката" намира винаги време да се събира през годините. През 2020 г. звездите от продукцията се срещнаха виртуално, споделяйки спомените си от снимките на сериала. 

През декември 2021 г. Ландо, Джейн Сиймор, Уилям Шокли и Джейсън Леланд Адамс отново се събраха, този път на живо, за да отпразнуват 60-ия рожден ден на Съли. 

Между впрочем, Джейн Сиймор и Ландо успяват да изградят изключително топли приятелски чувства през годините и често се виждат, за да запечатат мили моменти от поредната си среща. 

През 2019 г. Ландо описва Сиймор като "най-близкия ми приятел на света." А на въпрос дали е готов да се превъплъти отново в ролята на харизматичния Съли в евентуално продължение на "Д-р Куин Лечителката", Ландо отговаря: "Мисля, че може да се случи. Би могло да се създаде сюжет, адаптиран и насочен към съвременните проблеми на обществото, история, която да бъде по-реалистична и наситена с актуално звучене. В епохата на Златната треска жените са били доста влиятелни, а този звучи доста актуално и днес и би могъл да бъде пренасочен през призмата на съвременния свят. Аз бих участвал веднага и знам, че и Джейн Сиймор би се присъединила".

View post on Instagram