Автор
Ива Петрова

Сашка Васева разкри какво ѝ е помогнало за победата над рака

В емоционално интервю пред "Телеграф" кралицата на поп фолка Сашка Васева сподели какво я е спасило от рака.

"Отивам на генерален преглед, за да се види какво е състоянието на мозъка ми на скенер. На база на това ще се заключи какво последно може да се направи. Засега се развива перфектно, но този скенер ще покаже какво", това каза в интервю за изданието любимката на поколения фолк фенове.

Бившата на Благо отвори магазин и стана продавачка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Бившата на Благо отвори магазин и стана продавачка

Автор Ива Петрова

"Преминах през много тежки неща, но преминах с Всемогъщия. Той беше с мен. И както написаха: "Бог я обича" - това е най-хубавото нещо, което са писали за мен", отбелязва Дупнишката Мадона.

"Аз усещам Бог чрез душата си. И всеки трябва да знае, че Бог не обича само мен, Бог обича всички. Той ни е дал от божествената частица. И всеки може да направи оная връзка, която му трябва", добавя тя. 

View post on Instagram
 

"Моята мисия е да пея за божествените истини и да ги казвам на българина. Защото българският народ е богоизбраният народ. И това скоро ще го разберем. България е "Земята на мляко и мед", категорична е изпълнителката. 

"В Германия четях псалм 91 от Библията - "Божията закрила". Той е дълъг и изключително силен, препоръчвам го на всеки, особено в моменти на трудност. Ще цитирам само началото: "Който живее под покрива на Всевишния, пребъдва под сянката на Всемогъщия". Това е! Този, който може всичко! И аз се облегнах на него. Преминах през много тежки неща, но преминах с Всемогъщия. Той беше с мен", вярва Сашка Васева.

Богданска претърпя инцидент с детето в колата
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Богданска претърпя инцидент с детето в колата

Автор Ева Григорова