Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните ще имат възможност да постигнат целите си, Водолеите да мислят нови идеи и проекти

Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате подаръци, да отговаряте на агресията със сдържаност и доброта. 

Овен – Ако ретроградният Меркурий досега ви е носел внезапни пречки и предизвикателства в професионалния живот, краят на този период ще донесе ново начало. Сега ще имате възможност да напреднете по-бързо и да постигнете целите си. 

Телец – Вие сте на път да превърнете любовния си живот в така наречения вълнуващ успех, но това отнема време и вие го знаете добре. Не винаги сте най-търпеливият човек на света, но сте всеотдайни и ще стигнете там, където искате.

Близнаци – Днес ще се почувствате особено свързани със семейството и партньорите си. Време е да се отдадете на съвместни дейности. Бъдете търпеливи в деловите преговори. Вашата упоритост ще се отплати.

Рак – Опитайте се да бъдете организирани и ефективни днес. Това ще ви помогне да изпълнявате деловите си задължения навреме. Обърнете повече внимание на партньора и семейството си. Оставете вашата чувствителност и чувственост да се прояви.

Лъв – В службата днес ще се отличите с вашето лидерство и самочувствие. Ще бъдете задълбочени и прецизни в работата си. Детайлите са важни. Бъдете щедри и грижовни към партньора си. Вашата щедрост ще бъде възнаградена с любов и внимание. 

Дева – Днес ще откриете, че е най-добре да сте сами, защото това е най-подходящото време за размисъл, а и ви предстои много работа, ако искате да осъществите следващия етап от романтичната си мечта. 

Новолуние в Дева утре: Мечтайте, планирайте, действайте
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Новолуние в Дева утре: Мечтайте, планирайте, действайте

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Везни – Днес ще решите, че искате да се промените и да станете по-добри. Това желание ви идва от сърцето. Знаете, че имате толкова много да предложите и партньорът ви заслужава най-доброто.  Няма да се уморите да се раздавате. Колкото повече любов давате, толкова повече ще получавате.

Скорпион – Понякога трябва да излезете от зоната си на комфорт. Днес ще сте готови да приключенствате и да откривате нови неща с партньора си. Отвореният ум ще ви донесе удовлетворение. Физическата активност ще ви помогне да се отървете от стреса.

Стрелец – Днес ще бъдете много амбициозни. Затова си поставяйте конкретни цели и работете за постигането им. В любовната сфера ще сте пълни с енергия и страст, което ще привлече вниманието на партньора ви или другия пол, ако сте сами.

Козирог – Днес ще бъдете изключително чаровни и общителни. Използвайте уменията си за преговори за разрешаване на конфликти в отношенията. Ще сте изпълнени с емоции и страст и те ще бъдат ваши водачи в любовния ви живот. 

Шопинг терапия - методика за повдигане на настроението
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Шопинг терапия - методика за повдигане на настроението

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Водолей – Мислете за нови идеи и проекти. Вашата креативност ще излезе на преден план. Днес ще сте склонни към общуване, така че използвайте своя чар и остроумие, за да спечелите сърцата на другите. 

Риби – Ще започнете да изпитвате дълбоко емоционално облекчение, след като ретроградният Меркурий приключи. Вероятно по време на ретроградната фаза представителите на този знак са били объркани относно чувствата си. Сега ще може да подобрите отношенията си.