Автор
Ева Лъчезарова

Бритни започна връзка с бившия си чистач, лежал в затвора?

По-малко от два месеца, след като Бритни Спиърс и Сам Асгари потвърдиха, че бракът им се разпада, певицата беше забелязана с Пол Ричард Солиз. Оказаа се обаче, че приятелите на Бритни не са толкова развълнувани от новия ѝ любовник, който е неин бивш иконом с криминално минало, като срещу него има включително обвинения свързани с наркотици. Entertainment Tonight съобщи, че Солиз е бил осъден през 2004 г. за притежание на метамфетамин с намерение да продава и държавата го е осъдила на четири години затвор. През 2019 г. е бил беше арестуван за пореден път, като е прекарал два дни в окръжен затвор. Тогава той получил 36 месеца условно.

Това не отказало Пол от престъпния живот, а вместо това през декември 2022 г. бил арестуван за притежание на огнестрелно оръжие. Пол отново лежал в затвора по това обвинение в началото на 2023 г., но се твърди, че вече е нарушил пробацията си. Изслушване за нарушението се проведе в понеделник, когато Us Weekly разбра, че той “се опитва да изчисти публичния си имидж“.

Тримата мъже на Бритни Спиърс, които разрушиха психиката и животa ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Тримата мъже на Бритни Спиърс, които разрушиха психиката и животa ѝ

Автор Теодор Муховски

Източник каза на медиите, че приятелите на Бритни се притесняват, че той “не е добър за нея“ и отказват да подкрепят връзката ѝ. Според вътрешния човек, Бритни е привлечена от Пол, защото "той я кара да го чувства като неин защитник и намира утеха в това, особено докато преминава през раздялата си със Сам".

Пол обаче се защити с думите: “Аз не съм лош човек. Разбирам, че са се говорили неща за мен в миналото и имам криминално досие – разбирам го. Аз съм работещ човек. Имам собствен бизнес. Правя плочки за лицензиран подизпълнител."

Пол беше забелязан от папараците в кола миналия месец с Бритни, която пък го нарече “добър човек“. Вътрешен човек разкри пред DailyMail: “Те имаха кратка връзка, след като Сам си тръгна, но това беше. Бритни се свърза с него два пъти и по това време тя не знаеше за криминалното му минало. Тя вече не поддържа никаква комуникация с него."