Автор
Кристина Кирова

ВИП 15 септември: Ето ги децата на звездите (снимки)

Първият училищен звънец би и децата се завърнаха в класните стаи. И тази година много родни звезди изпратиха наследниците си отново по дворовете на столичните училища. Ето някои от тях, които вече се "отчетоха" със снимки в мрежата:

По-малкият син на фолкдивата Десислава тази година е първокласник и беше посрещнат в училище по стар обичай с питка с мед. 

Боби - синът на Десислава вече е първокласник
Боби - синът на Десислава вече е първокласник

Колежката ѝ Малина пък изпрати внучка си в първи клас и й пожела много успех. С първолачка се похвали и актьора Дарин Ангелов при това на живо в предаването "На кафе". Дъщеря му Дария учи в училище в центъра на София, където са започнали своето обучение и първите ѝ братовчеди-децата на близнака на Дарин, пише Hotnews. 

View post on Instagram
 

Ромина Андонова, за която доскоро се носеха слухове, че отново е бременна, но се оказа, че не отговарят на истината, също изпрати първолак. 

Няма да го познаете: Вижте Дани от "Игри на волята" на тази стара снимка
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Няма да го познаете: Вижте Дани от "Игри на волята" на тази стара снимка

Автор Кристина Кирова

Синът на Златка Димитрова пък показа заложби, като рецитира стихотворение на първия учебен ден. 

Теди Велинова пък е от най-стилните майки по училищните дворове тази година, като тя изпрати и двете си деца на школо в изискана рокля и им пожела успешна година. 

Ева Кикерезова изпита вълнението от това да изпрати първокласничка. 

По-малката дъщеря на Деси Цонева - Бианка също стъпи за първи път в училище. Тя ще учи в Италианския лицес, където е батко ѝ Янчо Таков. 

View post on Instagram
 

Ето ги и отличниците - семейство Джаферович, които за поредна година не пропуснаха споделят вълнението си от старта на учебната година. Броени дни преди старта на школото знаем, че Евгения трепетно подготвяше сина си и дъщеря си за учебния процес.