Автор
Теодор Муховски

Романтик или манипулатор: Ето какво казва за вас часът ви на раждане

Много се говори за влиянието на месеца и деня, в който сме родени. Също така сме чували много за зодиакалните знаци и подреждането на планетите по време на нашето раждане. Оказва се обаче, че часът на раждане също влияе върху характера ни. Разберете какво казва за вас часът, в който сте се появили на бял свят: 

6:00 - 8:00 ч. - родените между 6:00 и 8:00 ч. са перфекционисти. Тези хора са добри в медитацията, по време на която могат да размишляват върху живота си. Родените в сутрешните часове са общителни, но силно защитават личното си пространство. 

8:00 - 10:00 ч. - хората, родени по това време на денонощието, са срамежливи и предпочитат сигурните решения. Те не обичат да говорят за себе си и имат интровертна природа. Работата върху себе си и житейският опит обаче може да ги промени напълно, като в този случай те обичат да блестят в компания и са готови да поемат рискове. 

10:00 - 12:00 - това са хора с изключително чувствителна душа. Те са амбициозни, но склонни да се критикуват. Това може да се развие в две посоки - те ще станат затворени и песимистични, защото виждат само своите недостатъци и спънки, или ще се превърнат в оптимистични успешни хора - забелязвайки своите недостатъци и провали, ще започнат да ги коригират, което ще доведе до успехи, на които околните ще завидят. 

12:00 - 14:00 ч. - родените между 12:00 и 14:00 ч. са индивидуалисти с артистични наклонности, които не се плашат от упорита работа - тази комбинация често ги прави успешни, благодарение на творческите им идеи и усърдието, което им позволява да ги реализират. Родените по това време не са семейно ориентирани, обичат да пътуват и често намират щастието си далеч от дома. 

Родени един за друг: 5 двойки зодии, на които им е писано да бъдат заедно
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Родени един за друг: 5 двойки зодии, на които им е писано да бъдат заедно

Автор Теодор Муховски

14:00 - 16:00 ч. - Следобедните хора мразят рутината и графиците. Те са личности с жажда за знания, приключения и спонтанност. Колкото по-невъзможна цел си поставят, толкова по-усилено се стремят да я постигнат. Успехът им носи желание да поемат още по-трудни предизвикателства. Те обаче приемат много зле неуспеха, което често ги лишава от енергия и устрем. 

16:00 - 18:00 ч. – Тези хора не се отчайват и въпреки неуспехите, винаги продължават напред, убедени, че бъдещето може да донесе промяна към по-добро. В живота на родените на прага на вечерта има успешна връзка. Хората, родени по това време, не могат да бъдат сами, затова винаги се стремят да имат близък човек до себе си. 

18:00 - 20:00 ч. - Хората, родени в това време, са съпричастни и добре разбират другите. Те са изключително трудолюбиви, но за съжаление тази тяхна черта може да ги доведе до работохолизъм. Имат голяма нужда от признание и могат да направят много, за да го получат. Перфекционистите се раждат по това време и често изискват твърде много от себе си. 

20:00 - 22:00 ч. - Родените след 20:00 ч. са съпричастни, симпатични и отлично разбират другите. Ето защо хората са привлечени от тях. Те са щедри и изпитват по-голямо удоволствие да дават, отколкото да получават. Склонни са обаче да забравят за собствените си нужди и за собственото си щастие. Работят добре в група, но напрегнатата работна среда ги изтощава. 

22:00 - 00:00 - спокойствието е качество, което се отличава при хората, родени малко преди полунощ. Те остават здравомислещи и уверени дори в най-стресиращите и плашещи ситуации. Умеят да говорят така, че хората да ги слушат, а освен това са и добри лидери. Винаги търсят вътрешно равновесие в живота. В същото време са много загрижени за имиджа си, поради което околните могат да ги възприемат като неискрени. 

00:00 - 2:00 - това са хора, които обичат разнообразието със силно желание да научават нови неща. В същото време ценят изключително много семейството, което при тях винаги е на първо място. С лекота си поставят цели и ги преследват докрай. Много обичат парите, които обикновено им идват лесно, но заради тях могат да стигнат до всичко, за да постигнат целите си, като само членовете на семейството им са в състояние да спрат този порив. 

2.00 - 4.00 - по това време се раждат уверени в себе си хора, които мразят самотата. Ето защо те винаги се обграждат с приятели и последващи партньори. Те са много общителни и харесвани от околните. Вродената им харизма ги прави способни да увличат тълпите зад себе си. Когато използват тази си черта в полза на другите, те могат да променят света. Те обаче могат да я използват и за манипулиране на близките си. 

4.00 - 6.00 - непоправимите романтици, които вярват в истинската любов, се раждат сутрин. Те привличат другите хора с личността и външния си вид като магнит, което ги прави способни не само да създават успешни връзки, но и да ръководят добре хората. Хората, родени по това време, бързо мислят и действат. Те са нетърпеливи да се потопят в обожанието на другите. Тези хора имат и голямо чувство за справедливост и всяка несправедливост ги възмущава.

Глория призна: Едва не умрях
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Глория призна: Едва не умрях

Автор Ева Григорова