Автор
Кристина Кирова

Разказа цялата истина: Ето какво се е случило с Мира Добрева пред очите на дъщеря ѝ

Мира Добрева преживя наистина кошмарни дни и се изправи пред най-тежкото предизвикателство - да се завърне и да пребори здравословен проблем, който можеше да ѝ коства живота. 

Цяла България осъмна в събота сутрин с ужасяващата новина, че водещата е в медикаментозна кома. Информацията беше споделена в мрежата лично от дъщеря ѝ Лора, която се изправи пред най-страшния миг в живота си, а именно да види майка си на ръба на жизнените си сили. 

Лора съобщи накратко, че Мира се бори за живота си и че е в ръцете на най-добрите лекари. Само след ден стана ясно, че Добрева е преминала най-тежката част от възстановяването след операцията, която бе направена по спешност и вече диша самостоятелно. 

Жоро Торнев коментира състоянието на Мира Добрева
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Жоро Торнев коментира състоянието на Мира Добрева

Автор Ива Петрова

Но през цялото време всички се питаха какво се е случило и какво е докарало Мира Добрева до безпомощното ѝ състояние и спешната операция на корема. 

Вчера дъщеря ѝ Лора даде интервю за "24 часа", в което поясни, че състоянието на водещата се е влошило за часове, след като прекарали заедно прекрасен ден в планината и са имали разходка до Рилските езера. 

Два часа, след като се прибрала вкъщи, Мира получила остър перитонит, което наложило спешна операция, след която се получили усложнения. 

Лора изрази благодарността си към екипа от "Пирогов", които реагирали мигновено и направили най-доброто за майка ѝ и днес тя вече е поела по дългия път към пълното си възстановяване и скоро се очаква да се прибере вкъщи.