Автор
Ива Петрова

Фолкпевицата Мария плаши със смърт при изневяра

"Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз разбера, присъдата е смърт! Еднозначно!". Тези стряскащи думи Мария отправи във видео, в което разговаря с Внета Райкова.  

Фолк певицата не може да допусне, че такова нещо може да се случи на толкова популярна и желана жена като нея, но от изражението ѝ ясно си личи, че изпълнителката изобщо не се шегува, отбелязват от "България днес".

Според колежки на гласовитото миньонче заканата към съперничките ѝ се дължи на "стари рани" от близкото минало на звездата. Темата е особено болезнена за нея и затова реакцията ѝ е така драматична. 

Припомняме, че след раздялата ѝ с първия ѝ съпруг - бизнесменът Димитър Андонов, на мястото на Мария в сърцето му скорострелно се настани красивата блондинка Никол, която му роди наследник, припомнят от сайта.

След краха на първия си брак Мария потърси утеха в обятията на милионерския син Християн Гущеров. Двамата дори стигнаха до гражданското, След като официализираха любовта си обаче Гущеров заменил ултраскъпите подаръци с далеч по-скромни, пише изданието. 

Порасналото момиче на мама: Марая доведе зет на Мария
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Порасналото момиче на мама: Марая доведе зет на Мария

Автор Ива Петрова

А Мария, както призна без капка свян в едно интервю, била материално момиче и нямало шанс любовта ѝ да пламне, без избраникът ѝ да разполага с тлъсти банкови сметки. На всичкото отгоре Християн много бързо започнал да окичва главата на половинката си с рога. "Не аз, той ми изневери!", разкри на финала на отношенията им изпълнителката, припомнят от медията.