Автор
Ева Лъчезарова

Жестоката действителност на моделите: Жизел Бюндхен призна, че е мислила за самоубийство

Една от най-известните моделки в света Жизел Бюндхен разкри, че е имала период от живота си, в който е обмисляла самоубийство.

Бразилският модел призна, че тежката ѝ лична битка се е случила, когато е била на върха на кариерата си на модел и каза, че успехът ѝ е донесъл много стрес, което е причинило паник атаки. “Знаеш ли, бях като в тунел“, каза тя на журналиста Лий Коуан в CBS Sunday Morning.

“Не можех да дишам“, продължи тя. “Чувствах, че ще се задуша.“ - допълни Бюндхен.

Жизел продължи, обяснявайки че по това време е живяла на деветия етаж на сграда и е трябвало да се качва по стълбите, защото както винаги се е страхувала да не заседне в асансьора. “Щях да хипервентилирам. Знаеш ли, когато не можеш да дишаш, дори когато прозорците са отворени, се чувстваш сякаш не искаш да живееш повече по този начин, разбираш ли какво имам предвид?“ - обясни тя пред журналиста.

След като Лий я попита дали някога е мислила да скочи, тя призна, че това ѝ е минало през ума. “Да. За секунда” - отвърна тя.

View post on Instagram
 

Това не е първият път, когато Жизел, която подаде молба за развод от Том Брейди преди почти година, призна, че е имала мисли за самоубийство. Красавицата за първи път разказа за предишното си страшно психическо състояние в мемоарите си Lessons: My Path to a Meaningful Life, които бяха издадени през 2018 г. Тя каза, че е имало момент, в който си е помислила, че всичко в нейния живот ще я убие.

“Тогава ме обхвана идеята: може би ще бъде по-лесно, ако просто скоча. Всичко ще свърши“, написа тя. “Мога да се измъкна от това.“

“Когато си спомня този момент и това 23-годишно момиче, искам да плача“, добави тя. “Искам да ѝ кажа, че всичко ще бъде наред, че тя дори не е започнала да живее живота си. Но в този момент единственият отговор изглеждаше да скоча.” - сподели още тя.

View post on Instagram
 

Мрачните мисли на Жизел за щастие изглежда вече са в миналото за нея. В интервюто си за CBS Sunday Morning майката на две деца каза още, че не би се върнала назад и не би променила нищо в живота сии е доволна там, където се намира сега.