Автор
Ева Григорова

26-годишно момиче разтърси с гласа си "Гласът на България"

Александра Борисова от Кюстендил изпълни великолепно своята песен. Журито обърна своите столове към нея, а Мария Илиева ѝ предрече сигурен финал. Стана ясно, че 26-годишното момиче е близка не само до менторката, но и до семейството на Илиева. 

Още преди години, Мария представя Александра с псевдоним Съни на свое участие, като я обявява за вокална сензация. 

Тогава тя е само на 17 и представя кавър на песента Listen на Бионсе, предшестван от народни мотиви. Разковничето на специалното отношение към кюстендилката е майката на Илиева - Ваня Монева. Младият талант е неин ученик, а в последствие става и един от гласовете в хора ѝ. Със сигурност тя е фаворитът на Илиева за спечелване на предаването. 

Александра беше представена в "Гласът на България" миналата вечер, а Мария Илиева не скри възхищението си и раздаде суперлативи на килограм, с които Миро Костадинов обаче явно не се съгласи и така и не обърна стола си. 

"Добре познавам твоя талант и много ти благодаря, че дойде да го споделиш този талант точно в този сезон на "Гласът на България". За всички, които не познават Съни, тя е някой който може да прави с гласа си каквото си поиска. Тя е закърмена с любовта към нашите корени - народната музика. 

Тя е сред най-добре пеещите ни за няколко поколения народни певици и всички конкурси за този тип пеене или са спечелени от нея или има специални награди от тях. 

Искам да ти кажа, че поех предизвикателството да съм тук в Гласът на България, за да мога да срещна толкова специални артисти като теб", обърна се към Борисова Илиева и беше повече от ясно, че момичето ще влезе в нейния отбор.

Фенове на "Гласът на България" се забавляват с обеците на Мария Илиева
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Фенове на "Гласът на България" се забавляват с обеците на Мария Илиева

Автор Ива Петрова