Автор
Ева Григорова

Върна си го на Валери: Няма да повярвате кой е гаджето на Мирела от "Игри на волята" (снимка)

Хубавата Мирела от 4-ти сезон на "Игри на волята" най-накрая намери любовта, след като имаше доста несполучлив флирт с Валери Григоров, който към днешна дата е с Мария Бакалова. Тя дори показваше много силни емоции, когато той отпадна от надпреварата. Явно обаче романсът им е приключил бързо, бързо след снимките на шоуто. И до съвсем скоро Мирела заявяваше гордо, че е сама и е много щастлива като необвързана. 

Изглежда, че ситуацията около хубавата варненка обаче се е променила и сега тя е лудо влюбена в мъж, който също нашумя напоследък в шоубизнеса. Не само това, но и преди време беше спряган за половинка на Мария Бакалова, защото именно той ѝ отвори пътя към Холивуд. 

View post on Instagram
 

Става дума за Юлиан Костов, който изглежда бързо е бил пленен от обаянието на Мирела и от известно време двамата имат връзка. Първите им кадри като двойка в мрежата са от последната им почивка в Лондон, на които изглеждат много щастливи заедно. Засега общите им снимки присъстват само в профила на Юлиан, но любовта им все още е в самото начало.