Автор
Ева Григорова

Почти половин милион: Ето за какво се охарчиха Златка и Карен на сватбата

Едно от събитията на есента определено бе пищната сватба на Златка Райкова и настоящия ѝ любим Карен. Двамата си казаха "Да" през миналия уикенд, като локацията на тържеството не беше публично известна до самото му начало. Преди това Златка събра звездните си приятелки на тузарско, моминско парти, като сред тях бяха Светлана Гущерова, Андреа и други популярни лица. 

View post on Instagram
 

Съвсем очаквано, сватбата беше пищна и изключително луксозна, като младоженците са похарчили почти милион за тържеството. А за какво са похарчили най-много средства - направо не е за вярване. 

Според твърдения в медиите, младоженците хвърлили около 300 хил.лв. за големия ден, като най-много дали за наема на залата в бутиков хотел, седемстепенно меню и специалното звездно участие на Галена и Азис. Говори се, че хонорарът на двамата бил около 20 бона. 

View post on Instagram
 

Менюто било само от висококачествени продукти и засукани рецепти, а впечатляващата торта отнела на сладкарите цели 4 дни. Украсата за големия ден пък била на стойност около 80 хил. лв. 

Докато Златка се омъжва в пълен лукс, Джизъса се отдаде на почивка зад граница.