Автор
Евелин Попадийна

Деми Мур: ослепителна на 60 (видео)

За никого не е тайна, че Деми Мур е голям фен на пластичната хирургия. От десетилетия актрисата се стреми да изглежда перфектно, макар понякога да ставаме свидетели на доста странни резултати от интервенциите. Само преди няколко години хлътналите ѝ бузи от шоуто на Fendi бяха обсъждани по целия свят. След този „инцидент“ актрисата започна да подбира по-внимателно процедурите си за разкрасяване.


Деми изпитва патологичен страх от остаряването, но противно на всички млади звезди, тя не използва фотошоп и не се срамува да показва себе си такава, каквато е. Нормално е да има недостатъци, но иконата все още изглежда по-добре от много тридесетгодишни. 

View post on Instagram
 
Легендата Шер наела мъже, които да отвлекат проблемния ѝ син
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Легендата Шер наела мъже, които да отвлекат проблемния ѝ син

Автор Ева Григорова

Доказателството бе появата ѝ на ревюто на Fendi пролет/лято 2024. За събитието бе избрала оранжев топ, който облече без сутиен, големи слънчеви очила и великолепни черни сандали. 


Актрисата беше снимана отблизо и успяхме да забележим колко красива е тя, дори на 60 години. Феновете бяха възхитени от външния вид на звездата. Тя остава вдъхновение и пример за бъдещите поколения, можем само да се учим от нея!