Автор
Ева Григорова

Легендата Шер наела мъже, които да отвлекат проблемния ѝ син

Музикалната легенда Шер наела група мъже, за да отвлекат проблемния ѝ син от хотелска стая, докато той се опитвал да спаси брака си със съпругата си, според наскоро появили се съдебни документи, предава New York Post. 

Илайджа Блу Алман, който е най-малкият син на изпълнителката, бил с жена си Мерианджела Кинг в Ню Йорк миналия ноември, когато четиримата мъже нахлули в хотелската им стая. Двойката е прекарала 12 дни заедно, преди Алман да бъде отведен от мъжете на 30 ноември 2022 г. - денят на годишнината от сватбата им.

„В момента не съм запозната с благосъстоянието на моя съпруг или къде се намира. Много съм загрижена и притеснена за него“, пише Кинг в декларацията, подписана на 4 декември 2022 г. 

В документите пише още, че „един от четиримата мъже, които го взели, ми каза, че са били наети от майка му“. Кинг също така твърди, че Илайджа е "заключен" в лечебно заведение без достъп до телефона си. "Разбирам усилията на семейството му да се увери, че той е добре, и искам най-доброто за моя съпруг", пише тя в жалбата си до полицията. 

Алман подаде молба за развод от Кинг през 2021 г. Двамата обаче решили да направят нов опит да спасят брака си няколко месеца по-късно. 

Местонахождението на сина на Шер е неясно, но се носят слухове, че той е живял в известния хотел Chateau Marmont в Западен Холивуд около шест месеца тази година, преди наскоро да се върне в отново в рехабилитационен център.

Шер се раздели с 40 години по-младия си приятел
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Дамянова

Шер се раздели с 40 години по-младия си приятел

Автор Антония Дамянова