Автор
Ева Григорова

Стана ясно защо влогърката е напуснала ерген номер 1 - Виктор Стоянов

Всички ще запомнят първия ерген от едноименното предаване - Виктор Стоянов. Мачото имаше връзка в продължение на година с влогърката Мария Тарашманова. Двамата се разделиха поради различни причини, но една от тях според слуховете е, че мускулестият елген бил по-суетен от половинката си. 

View post on Instagram
 

Освен това често се заглеждал по-други жени, което дразнело Мария. Все пак физическа изневяра не е имало, но въпреки това гаджето му се е издразнило на прекаленото женско внимание върху нейния възлюбен. Това е била една от основните причини тя да сложи точка на връзката им. 

За никого не е тайна, че първият ерген обича да позира с перфектния си външен вид и се радва на много фенове в социалните мрежи. Тези, които тренират като него, знаят колко усилия трябват за поддържането на перфектна фигура, но всичко това му коствало връзката с влогърката. 

Носи се мълва, че Виктор не страдал чак толкова много за раздялата си. Мачото отново се е отдал на ергенски живот, имал е няколко кратки авантюри, ала те не прераснали в нещо сериозно, твърди "Уикенд". 

View post on Instagram
 

Стоянов е на мнение, че още е прекалено млад за сериозна връзка, макар че е над 30-те. Той вярва, че му е рано да се задомява. Иска да си поживее свободно още малко, преди да гради планове за семейство.

Виктор Стоянов призна, че не му е харесало участието в "Ергенът"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Виктор Стоянов призна, че не му е харесало участието в "Ергенът"

Автор Ива Петрова