Автор
Веселина Петрова

Тото излезе на светло: Готви концерт в столицата

Йонислав Йотов - Тото явно е преодолял неприятните емоции покрай коментарите за него, шоуто му и реакциите по време на разговора му с Тити Папазов. Тогава стотици хора се възмутиха на начина, по който Тото реагира на разказа на Тити за това как "наказал" бивше гадже. 

Следвайки максимата "всяко чудо за три дни" Тото е решил, че тишината около него е била достатъчна, за да се забрави неприятната случка. И сега усилено рекламира  предстоящия концерт на "Скандау" в зала Арена София (бивша Армеец, б.а.). 

Сега Тото е решил да наруши творческото си мълчание и да провери какви са щетите, нанесени по имиджа му от скандала. И смята, че няма проблем да напълни най-голямата зала у нас. 

View post on Instagram
 

Припомняме, че Тото бе принуден да спре с подкаста след като заедно с Тити се посмяха на случка от миналото на спортиста, в която той наказал гаджето си с акция - стригане на коса. 

Сега, заедно с дуетната си половинка Лъчезар Евтимов-Лъчо, Тото ще щурмува зала Арена София малко преди Коледа. 

“Този концерт е за всички, които са до нас - винаги”, написа в Инстаграм Йотов. 

View post on Instagram
 

"Той е нашият израз на благодарност за търпението - защото ви го обещахме още преди 4 години на същото място. И за доверието - защото през цялото това време бяхте и продължавате да сте с нас! Чакаме ви!”, допълва той. 

Цените на билетите започват от 50-60 лв. и стигат до 250 лева за ВИП, пише LifeOnline.bg. Според скицата с продадени места, на този етап седалките са почти празни, пише още сайтът.