Автор
Ива Петрова

Предателството на Вики от "Мастило" към Петя Дикова - горчилката в душата ѝ се засилва

Плесникът, който Петя Дикова получи наскоро заради подронващата достойнството на предаването ѝ ситуация с гостуването на Вики от "Мастило" и децата ѝ, определено ще остави незаличим отпечатък в паметта на телевизионната звезда. 

Решението на Дикова да покани певицата заедно с двете ѝ деца ѝ изигра лоша шега и стана причина за нейното понижение от водеща в репортер. Или поне така гласи мълвата.

View post on Instagram
 

Независимо от всички сценарии и версии около случилото се обаче факт е, че Дикова продължава стоически да понася всякакви предизвикателства и да дава всичко от себе си, за да работи в телевизията. 

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков вероятно носи горчилка в душата си, след като рубриката ѝ в "Тази събота" бе свалена заради невъзпитанието, което наследниците на Терзийска демонстрираха пред камерите. 

Вики от "Мастило": Изцяло поддържам децата си за държането им в bTV
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Вики от "Мастило": Изцяло поддържам децата си за държането им в bTV

Автор Ива Петрова

Това е второ понижение на Пипи в bTV. Предишният път телевизията не постъпи особено почтено към нея. След като я смени по време на бременността ѝ с Натали Трифонова, от ръководството решиха на мястото на Петя да остане синоптичката и така и предаването "Кул...т" се оказа с ново лице. Това бе причина Пипи да се премести в "Тази събота и неделя", където дели сцената с още две колежки, припомнят от Kliuki.bg. 

Вероятно Дикова би напуснала с най-голяма радост въпросната телевизия, но според злите езици тя не можела да си позволи това и преглътнала егото си, тъй като мъжът ѝ Илиян Любомиров не бил от най-заможните господа, още повече, че двамата имали две деца, за чиято прехрана трябвало да се грижат. 

View post on Instagram