Автор
Ева Григорова

Принц Уилям издирва диамантите на покойната Даяна, за последен път били у Меган

Принц Уилям е сериозно притеснен, защото не е ясно къде се намират бижутата, принадлежащи на покойната му майка принцеса Даяна. За последно те са били дадени на Меган Маркъл, съобщава Mirror. 

Да си припомним, че бившата актриса получи годежен пръстен от принц Хари през 2017 г., за който се твърди, че включва два диаманта от колекцията бижута на покойната му майка. Тогава Хари сподели, че двата скъпоценни камъка са поставени до камък от Ботсвана. 

2 години по-късно на годежния пръстен е извършен редизайн. Става ясно, че новата версия е била представена заедно с друг пръстен от Меган през 2019 г. Херцогинята на Съсекс ходела без пръстена на различни събития тази година, както и на гала вечеря през май. 

Източник споделя пред списание New Idea, че принц Уилям е доста загрижен за това къде се намират скъпоценните камъни на покойната му майка. Всичко това предизвиква известна тревога в двореца. Принц Уилям държи да знае какво се случва. Незнанието къде се намират диамантите много го тревожи. 

Уилям и Меган не са в никак добри отношения, откакто бившата актриса и съпругът ѝ принц Хари напуснаха кралското семейство и се пренесоха да живеят в Съединените щати. 

Зад гърба на Уилям, Кейт Мидълтън започна да звъни на Хари посред нощ
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Зад гърба на Уилям, Кейт Мидълтън започна да звъни на Хари посред нощ

Автор Теодор Муховски