Автор
Кристина Кирова

5 мистериозни признака, че той мисли за вас и е влюбен до полуда

Как да разберете, че той е влюбен до полуда и си мисли за вас, само по знаците на Вселената? О, да, има начин. 
Когато на двама души им е приятно да бъдат заедно, помежду им се създава невидима връзка, а душите им започват да контактуват. Дори и привидно да няма общуване. Това се случва със силата на мисълта. Ето защо разбираме, че харесваме някого, първо на подсъзнателно ниво. А за да разберете дали мъжът, за когото си мислете, е наистина влюбен във вас, е достатъчно само да се доверите на интуицията си и да разчитате знаците, които Вселената ви изпраща. Ето 5 от тях, които гарантират, че и той не спира да мисли за вас:

Сънувате го
Често невидимата връзка между хората се проявява в сънищата. Затова знайте, че никога не сънувате някого случайно. Ако в съня ви търсите втората обеца от един чифт и тогава се появява той и ви я носи, това означава, че сте готови да влезете във връзка. 

Станали сте по-харесвани от мъжете
Когато мъж се влюби във вас, се засилва оранжевата ви чакра, която отговаря за сексуалността. Така вие отговаряте на неговия енергиен интерес и следователно започвате да привличате все повече мъжете. Ето защо можете да станете по-забележима за други мъже. Чувствеността ви се увеличава - това няма как да не ви привлече

3 и 6 ви преследват навсякъде
В картите Таро има два аркана, които отговарят за любовния живот. Трети аркан Императрица и шести аркан Влюбените. 3 се управлява от Юпитер и отговаря за развитието и изобилието, а 6 е под егидата на Венера - планетата на любовта. Може да виждате 3 и 6 под всякаква форма, включително и когато погледнете на телефона си колко е часът. 

Синдромът на Адел - зловещото психично разстройство, кръстено на жена, полудяла от любов
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Синдромът на Адел - зловещото психично разстройство, кръстено на жена, полудяла от любов

Автор Антония Михайлова

Чести усещате парене в ушите или лицето
Това е най-сигурният признак, че този мъж говори за вас с приятели или роднини. Също така означава, че има много горещи мисли за вас.

Сякаш на моменти изпитвате внезапно чувство на нежност
Когато мъжът е влюбен във вас, дори и да не го знаете, у вас се активира чакрата, която отговаря за любовта ви към самите себе си. Това е предимно зелената чакра Анахата, която се намира в областта на гърдите. Сякаш изпитвате желание да се прегърнете, усещате се по-привлекателни и все повече искате да се погрижите за тялото си, кожата си, въобще за външния си вид. Също така е възможно да изпитате някаква необяснима любов към оранжевия и зеления цвят. Без конкретна причина. Ще ги предпочитате все повече навсякъде. Ще усетите и нуждата да подчертавате женствеността си.