Автор
Ева Григорова

Карен се оплака от Златка: Измъчих се, не мога повече

"Здравейте, хора. Аз съм измъченият мъж. Моля ви, помогнете ми, нямам сили повече да снимам. Моля ви се. Моля ви се, ако някой иска да снима, моля ви пишете ѝ. Аз нямам повече сили, честни ви казвам, отказвам се.", с този призив се включва "измъченият" Карен от Дубай, където в момента е на меден месец със Златка. Двамата сключиха брак и имаха пищно тържество. Но последователите на Райкова не са никак очаровани от избора за дестинация за меден месец, тъй като Дубай е доста експлоатирано място от родните инфлуенсъри. Изглежда обаче, че където и да са, Карен винаги ще бъде в ролята на личен фотограф на сексапилната си съпруга. И не пропусна възможността да се оплаче на последователите ѝ. Райкова от своя страна приема всичко с чувство за хумор и дори го пита как си прекарва на почивката: 

"Беше много забавно", казва той със солидна доза ирона и въртейки очи. "Снимах клипове, "рийлс", снимки, сглобявах видеа - всичко, само дето не карах яхтата. Много добре беше, много добре." А на въпроса на Златка дали му е харесала храната, той отговаря: "Не знам, нямах време да я ям, защото трябваше да снимам. Съжалявам, разберете ме. И аз съм човек, и аз душа нося", заключва Карен.

View post on Instagram
 

Сторито на Златка, в което той се оплаква от постоянните ѝ прищевки за снимки, е кръстено "DMS Карен", а на фона на оплакването, плеймейтката не се сдържа и се чува искреният ѝ смях. Защото е известно, че каквото и да каже, съпругът ѝ винаги ще трябва да я фотографира по всички екзотични дестинации. И не само.