Автор
Ива Петрова

Когато не харесваш снахата: Родителите на Карен не уважиха сватбата му със Златка

Златка Райкова най-после сбъдна мечтата, която не успя да реализира, докато беше с бившата си половинка - Благой Георгиев, на когото роди син. Плеймейтката успя да се види като булка с настоящия си избраник - 28-годишният Карен Хачатрян.

Блондинката има зад гърба си три годежа, но с Карен е първата ѝ както за нея, така и за него. Припомняме, че годеници на Златка преди Карен бяха Георги Валентинов и Благо Джизъса.

View post on Instagram
 

Но Карен се оказа късметлията, на когото русата съблазнителка избра да пристане и да стане законна съпруга. Дали обаче родителите на арменския мачо са щастливи от избора му, остава под въпрос. Според информация на "Уикенд" двамата изобщо не се появили на венчавката на сина си, а според мълвата има много фактори в полза на слуха, че те изобщо не одобряват Райкова за своя снаха. 

Първо, тя е по-голяма с почти 10 години от сина им, има дете от друг мъж, а като се добави и скандалната ѝ слава и многобройните ѝ и неуспешни връзки с мъже, решението им да не присъстват на сватбата на сина им е напълно разбираемо, коментират потребители.

Почти половин милион: Ето за какво се охарчиха Златка и Карен на сватбата
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Почти половин милион: Ето за какво се охарчиха Златка и Карен на сватбата

Автор Ева Григорова

А ако се чудите кой носеше халките на младоженците пред олтара, това е синът на булката от предишния ѝ партньор - Благой. Говори се още, че Хачатрян не работел, тъй като е от богато семейство, което все още го издържал, пише още "Уикенд".

View post on Instagram