Автор
Ева Григорова

Безценно: Няма да повярвате какво е направила Златка на сватбата заради Карен (снимки)

Еуфорията от сватбата все още държи Златка Райкова, която след много неуспешни връзки най-накрая реши да каже "Да". Щастливецът, както всички знаем, е бившият тенисист Карен, когото блондинката дари и със син, кръстен на него. Именно той беше мъжът, който накара Златка да забрави за предателството на Благой Георгиев и да я накара да повярва в любовта отново. 

Сватбата им беше много отлагана, двамата се сгодиха преди повече от година, но изглежда, че забавянето е било заради желанието им големият ден да бъде перфектен. И успяха - тържеството е било меко казано пищно, менюто е било повече от богато, а за доброто настроение на всички се погрижили самите Азис и Галена. 

Когато не харесваш снахата: Родителите на Карен не уважиха сватбата му със Златка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Когато не харесваш снахата: Родителите на Карен не уважиха сватбата му със Златка

Автор Ива Петрова

Говори се, че тържеството е излязло солено като средства, но най-ценното е било желанието на Златка да зарадва любимия си Карен. Тя направи изненада за него и за гостите, като го поздрави с песен, изпълнена лично от нея. Става дума за един от големите хитове на Румяна, а текстът му е изпепеляващо обяснение в любов. Изглежда, че Райкова е искала да накара половинката си да се почувства наистина специална. 

За изпълнението си обаче Златка е била много добре подготвена, като преди да го представи на сватбата си, е направила запис в студиото, в името на това да звучи максимално добре. Вчера блондинката е споделила и няколко сторита от процеса, от които се вижда, че наистина се вълнува за големия ден и за изненадата.