Автор
Ева Григорова

След като се провали в "Игри на волята": Туньо не спира да се гаври с участниците (видео)

Трифон Симеонов, когото всички наричат просто Туньо, не спира да се подиграва с "Игри на волята" и бившите си съплеменници, след като отпадна пръв от надпреварата. Той се възползва от краткотрайната си популярност и прави всичко възможно да не бъде забравен, като публикува клипчета в ТикТок с доста хапливи забележки и шеги на гърба на продукцията и останалите участници. 

Макар и зрителите на шоуто вече да забравиха за Туньо, видеата му в мрежата не остават незабелязани, а той се опитва да бъде все по-нападателен и да издава, колкото е възможно за шоуто. Доколкото му позволява договорът с продуцентите, разбира се. 

View post on Instagram
 

Последният майтап на Трифон е с Мастагарков, който победи в извънредната служебна елиминационна битка във вторник вечер и се спаси за сметка на Румен Радев - годеника на Мис България 2018 Теодора Мудева. Моделът казва в предаването дословно: "Това, че моят глас ще отиде към Дени, не значи, че аз пращам жена срещу трима мъже". След видеото се включва Туньо, който се залива от смях, хващайки се за главата. "Ко?! Не! Как да не значи? Абе как е възможно?", реди той и не може да спре да се смее.

View post on Instagram
 

Под обстрела му попада и Цвети, която е с по-широка тениска. "Тая продукция няма ли пари за тениска, бе? Тя ѝ стои като чувал. Нямат ли по-малки, тази е мъжка. От Гатьо ли я взеха?", гаври се зевзекът. Трифон Симеонов-Туньо е на 33 години и работел като редактор-репортер в кабелна телевизия, но напуснал, за да участва в риалити формата, по негови думи. Обича да задава провокативни въпроси и да спори. Определя себе си като "доста дразнеща личност", което усетиха останалите участници.